De ce a vizitat-o Bianca Drăgușanu pe Ramona Gabor în Dubai

15.11.2020, 10:34
De ce a vizitat-o Bianca Drăgușanu pe Ramona Gabor în Dubai

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a decis să plece într-o scurtă vacanță în Dubai, acolo unde o aștepta prietena ei, Ramona Gabor. 

Blondina a hotărât să se desprindă total de problemele cu fostul soț, Alex Bodi, așa că și-a anunțat fanii că a plecat pentru câteva zile din România. Fosta prezentatoare tv a declarat că a ajuns în Dubai la invitația surorii Monicăi Gabor.

Bianca Drăgușanu a vizitat-o pe Ramona Gabor

Se pare că cele două s-au asociat în afacerea cu parfumuri a Ramonei Gabor.

“Sunt într-un loc foarte frumos. M-am întâlnit cu o prietenă dragă de-a mea, pentru care am venit special aici! În câteva zile urmează să-și lanseze un parfum! Nu ne-am văzut de foarte, foarte mulți ani și am stat puțin de vorbă și ne-am gândit că întâlnirea noastră ar fi una foarte constructivă și am dat o fugă până la ea să o văd, pentru că da, vreau să o ajut în lansarea parfumului ei!”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu, de pe Instagram.

Ramona Gabor s-a lansat în afaceri

De curând, Ramona Gabor și-a lansat un parfum oriental, care îi poartă numele. Gabor Prive este un parfum de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa, și se prezintă într-o sticluță elegantă.

Din 11 noiembrie, parfumurile Ramonei Gabor sunt disponibile online și se vor putea achiziționa din toată lumea.

‘Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro’, a declarat Ramona Gabor pentru Click!

citește și...