De ce a renunțat Andreea Marin la ”Surprize, surprize”. ”Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat”

18.03.2021, 16:03
De ce a renunțat Andreea Marin la ”Surprize, surprize”. ”Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat”
De ce a renunțat Andreea Marin la ”Surprize, surprize”. ”Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat”

Andreea Marin a explicat care a fost motivul pentru carer a renunțat la emisiunea ”Surprize, surprize”, care s-a bucurat de mare succes la public cu ani în urmă.

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională.

Andreea Marin a prezentat emisiunea respectivă timp de nouă ani. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a decis să renuțe la ”Surprize, surprize”.

De ce a renunțat Andreea Marin la ”Surprize, surprize”.  ”Abia mai urcam scările acelea de la emisiune”

„Eu am decis să renunț la Surprize, Surprize din cauza sarcinii. Fetița era în burtica destul de mare. Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat, dar așteptasem atât de mult acest copil încât am decis să fiu mama full time. Am dus misiunea mea ca prezentator al unui program greu de televiziune, dar și de director al programului până în luna a opta. Abia mai urcam scările acelea de la emisiune. Am născut-o cu o săptămână înainte de termen pentru că prin decembrie am dansat de bucurie. Ar fi trebuit să se nască chiar de ziua mea. A fost o mare bucurie şi este până azi…”, dezvăluit Andreea Marin, la Canal 33, potrivit revistei Viva.

Vedeta și-a amintit și de momentul în care a venit pe lume fiica sa, Violeta. „Nu am trăit o emoție mai mare decât aceea în care am ţinut-o în brațe pentru prima oară. Dacă închid ochii și acum îmi amintesc. Am plâns din rărunchi. Iar ea plângea pentru că era înfometată. Am aşezat-o la sânul meu și am simțit instant o legătură extraordinară. Am adormit amândouă istovite. Am născut prin cezariană pentru că avusesem doua sarcină extrauterine înainte. Pentru că aveam două operații nu mai puteam naște natural. Mi-am revenit imediat, a doua zi mergeam cu ea în brațe”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...