De ce a plecat Raluca Arvat de la PRO TV, după 20 de ani! A explicat motivele pentru care și-a dat demisia

17.12.2020, 16:24
De ce a plecat Raluca Arvat de la PRO TV, după 20 de ani! A explicat motivele pentru care și-a dat demisia
De ce a plecat Raluca Arvat de la PRO TV, după 20 de ani! A explicat motivele pentru care și-a dat demisia

Raluca Arvat a prezentat știrile sportive la PRO TV vreme de 20 de ani. În 2016, jurnalista a decis să plece la alt trust tv și a început să prezinte jurnalul de știri de la ora 19:00 al postului TVR2.

Raluca Arvat și-a început cariera în anul 1996 la PRO TV, ca reporter la Brașov, orașul său natal. Pentru cei care nu știu, vedeta a fost prima femeie care a prezentat un jurnal de știri din sport la o televiziune comercială.

În 2015, bruneta a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 39 de ani. La un an de la nașterea primului său copil, Raluca Arvat a decis să renunțe la trustul care a consacrat-o și s-a orientat spre Televiziunea Română.

De ce a renunțat la postul PRO TV

Într-un interviu pentru VIVA!, Raluca Arvat a explicat care au fost motivele principale pentru care a renunțat la știrile sportive de la PRO TV. Locul ei a fost luat de Corina Caragea. Raluca Arvat a mărturisit că a vrut să se dedice mai mult familiei, dar în principal fiului ei, Tudor.

‘Voiam să am mai mult timp pentru copil şi pentru familie… Pur şi simplu, am vrut timp pentru familie şi pentru copil. În Pro TV nu aveam timp. Eu aveam un program de muncă ciudat, stăteam foarte mult la serviciu. De asta am şi făcut copilul la 39 de ani. Când eram doar eu şi cu mine nu mă deranja. Dar de când a apărut şi Tudor, e mult prea frumos. E lucrul cel mai important în viaţă, de fapt, că serviciul e serviciu’, a declarat prezentatoarea de televiziune, pentru VIVA!

După ce s-a întors din concediul de maternitate, în 2016, Raluca Arvat a semnat cu postul TVR2. Aceasta prezintă de luni până vineri, cele mai importante şi relevante ştiri ale zilei.

A devenit mamă în 2015

În ceea ce privește viața personală, Raluca Arvat a mărturisit că a preferat dintotdeuna să păstreze discreția în acest sens. Raluca Arvat are o relație de peste 13 ani cu un bărbat care se numește Bogdan, însă cei doi nu sunt căsătoriți. Împreună au un băiețel, Tudor.

‘Eu am preferat întotdeauna să am o viață discretă. Eu îmi trăiesc viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și aminti- rile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă. Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele’, a mai spus prezentatoarea tv.

citește și...