De ce a murit tatăl Vioricăi de la Clejani. ”Nu a murit de COVID”

02.04.2021, 14:53
De ce a murit tatăl Vioricăi de la Clejani. ”Nu a murit de COVID”
De ce a murit tatăl Vioricăi de la Clejani. ”Nu a murit de COVID”

Viorica de la Clejani a făcut declarații după ce tatăl său a încetat din viață. Artista a explicat că acesta nu a murit din cauza coronavirusului.

Interpreta de muzică de petrecere Viorica de la Clejani este în doliu, după ce tatăl său a încetat din viață.

Artista a transmis un mesaj pe contul său de socializare în care a ținut să lămurească situația în ceea ce privește cauza morții tatălui său.

De ce a murit tatăl Vioricăi de la Clejani. ”A murit de cancer”

După ce a anunțat, vineri dimineață, că tatăl ei a murit, acum Viorica de la Clejani a ținut să specifice cauza decesului, după ce s-a speculat că acesta ar fi fost răpus de coronavirus.

”Să fie clar pentru toată lumea. Tatăl meu nu a murit de COVID! Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi. Dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus. A stat acasă și nu a fost să se trateze (la fel ca mulți alții). Că poate s-ar fi putut salva. Și bineînțeles, că nici în spitale nu te primesc decât dacă te internează cu COVID. Spitalele sunt pline de pacienți infectați cu COVID. Nu mai moare nimeni de alte boli. Decât de acest virus”, este mesajul transmis de Viorica de la Clejani, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Viorica a mai transmis un mesaj pe pagina sa de socializare: ”Cu sufletul spulberat de durere împărtășesc cu voi o veste îngrozitor de tristă – Bunul și Dragul meu tată a închis ochii pentru totdeauna!  Nu există cuvinte potrivite care să exprime durerea pe care o simt și nimic care să facă durerea să dispară. Golul lăsat in urmă este infinit.  Lacrimile nu se pot opri. Dragul meu tata, vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Te voi iubi mereu, Tăicuțule Bun!”.

citește și...