De ce a murit, de fapt, Screech din ‘Salvați de clopoțel’! Dustin Diamond nu a fumat niciodată și motivul pentru care ar fi făcut cancer pulmonar e unul șocant

02.02.2021, 08:52
De ce a murit, de fapt, Screech din 'Salvați de clopoțel'! Dustin Diamond nu a fumat niciodată și motivul pentru care ar fi făcut cancer pulmonar e unul șocant
De ce a murit, de fapt, Screech din 'Salvați de clopoțel'! Dustin Diamon nu a fumat niciodată și motivul pentru care ar fi făcut cancer pulmonar e unul șocant/ foto: profimedia

Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech în sitcomul „Salvați de clopoțel”, a decedat la vârsta de 44 de ani. 

Dustin Diamond a murit! Vestea a picat ca un șoc printre fanii lui. În urmă cu doar câteva săptămâni, actorul fusese diagnosticat cu cancer pulmonar în fază terminală.

Dustin Diamond fusese internat într-un spital din Florida, după ce a acuzat dureri în tot corpul și a fost supus primului ciclu de chimioterapie. După decesul acestuia, mulți se întreabă dacă țigările au fost cele care i-au cauzat moartea rapidă lui Dustin.

Dustin Diamon a fost diagnosticat cu cancer pulmonar

Un prieten al acestuia a declarat pentru The Sun că Dustin Diamond avea o umflătură mare pe gât de ceva timp, dar nu a vrut să se ducă la medic de teamă că cineva îl va surprinde așa și îi va pune fotografia pe internet.

În ciuda faptului că un cancer pulmonar pulmonar l-a răpus, Dustin Diamond mărturisea înainte de a muri că nu fumează.

Mai mult de atât, actorul credea că acest cancer în stadiul patru a fost cauzat de azbestul și mucegaiul de la diferitele hoteluri în care a stat în timp ce activa ca și actor și comediant de rezervă.

De ce a făcut cancer pulmonar, deși nu era fumător

“Dustin crede că unele dintre camerele de hotel în care a dormit aveau pete de mucegai sau azbest, pe care le-ar fi putut respira, provocându-i cancerul”, au declarat reprezentanții lui pentru TMZ.

Dustin Diamond și-a dat ultima suflare pe 1 februarie, la doar câteva ore după ce și-a dezvăluit dorința de a se întâlni cu chitaristul trupei Tool.

Starea lui Diamond s-a înrăutățit în ultima săptămână și a fost deconectat de la aparatele care îl ajutau să respire. Rudele lui au încercat să îl transfere într-un centru special pentru pacienții cu boli în stadiu terminal.

Medicii i-au spus că mai are de trăit câteva săptămâni sau poate un an sau doi, însă prietenii lui sperau totuși că va supraviețui.

Care a fost ultima dorință a actorului

‘Există două lucruri pe care le-a cerut Dustin…. abilitatea de a vorbi cu Justin Chancellor despre muzică și de a putea vizita Disney World pentru a vedea Star Wars Galaxy Edge”, a spus prietenul său Dan Block, pentru The Sun.

Dustin fusese diagnosticat cu carcinom cu celule mici în etapa a patra, după ce anunțase că a avut cancer la începutul lunii ianuarie. Deși reprezentanții săi au insistat că nu era fumător, acest tip de carcinom este deobicei cauzat de fumat.

 ‘Nu este bine, nu este deloc bine. Va fi în spital o vreme.Acum trece prin tratamentele sale. Este greu, este foarte greu. Trece multă durere, dar își păstrează spiritul’, declarau reprezentanții lui înainte de a deceda.

citește și...