De ce a mers Bianca Rus la ‘Românii au Talent’! Apariția ei a fost fenomenală / VIDEO

09.03.2021, 19:22
De ce a mers Bianca Rus la 'Românii au Talent'! Apariția ei a fost fenomenală / VIDEO

Luni seară, 8 martie, Bianca Rus a avut o apariție neașteptată la ‘Românii au Talent’. Solista a avut prima prezentare de modă televizată pe scena show-ului de la PRO TV. 

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a venit însoțită de concurenta Adriana Popescu, cea care a decis să-și prezinte pasiunea neobișnuită. Este designer și croiește rochii din păr natural.

Bianca Rus pe scena de la ‘Românii au Talent’!

Pentru a o ajuta, Bianca Rus a purtat una dintre creațiile Adrianei cu accesorii realizate din extensii negre de păr.

Bianca Rus a vorbit cu jurații show-ului și a ținut să-i reamintească lui Smiley despre melodia pe care probabil ar urma să o scoată împreună.

„Ooo, Cruella de Vil’, a fost prima reacție a lui Smiley când a văzut-o pe solistă.

„Bună seara, mă bucur să fiu alături de voi. Te pup, Smiley’, a transmis Bianca Rus.

„Nu te-am uitat cu melodia. Am venit să o susțin pe Adriana tocmai de la Satu Mare. Este prima mea prezentare de modă televizată, tocmai la Românii au Talent, sunt foarte emoționată dar fericită. Pupii de la Bia!’, a mai transmis Bianca Rus la ‘Românii au talent’.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

citește și...