De ce a lipsit Viviana de la parastasul de nouă luni al lui Cornel Galeș. Cu ce se ocupă acum fosta iubită

24.08.2020, 22:35
De ce a lipsit Viviana de la parastasul de nouă luni al lui Cornel Galeș. Cu ce se ocupă acum fosta iubită
De ce a lipsit Viviana de la parastasul de nouă luni al lui Cornel Galeș. Cu ce se ocupă acum fosta iubită

În urmă cu câteva zile, s-au împlinit nouă luni de când Cornel Galeș a murit într-un accident teribil de mașină produs în Spania. Soțul Ilenei Ciuculete a decedat la finalul lunii noiembrie 2019, la vârsta de 59 de ani.

Apropiații lui s-au strâns la Cimitirul Străulești, pentru slujba de pomenire de nouă luni, al bărbatului. Marea absentă a fost chiar fosta lui iubită, Viviana Măntoiu. Femeia nu a putut ajunge la biserică din cauza faptului că se află în Germania, acolo unde lucrează la o firma de turism.

Viviana Măntoiu s-a ocupat de înmormântarea lui Galeș

Potrivit VIVA!, aceasta a plătit totuși pe cineva să împartă câteva pachete cu mâncare în numele ei, la cimitir. În plus, Viviana a fost cea care a avut grijă ca fostul ei partener să fie înmormântat creștinește.

Acum, Doina Belu, nașa lui de cununie, s-a ocupat de toate rânduielile bisericești. Femeia a chemat câțiva prieteni ai lui Cornel Galeș la ea acasă și a pregătit mai multe feluri de mâncare preferate de soțul Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș a fost înmormântat la Cimitirul Străulești, alături de Ileana Ciuculete

Cum a murit Cornel Galeș

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete, a povestit cum s-a întâmplat tragedia din Spania. Fostul soț al regretatei soliste de muzică populară a murit pe 30 noiembrie 2019.

După moartea Ilenei, Cornel Galeș a vândut toate bunurile și s-a mutat în Spania cu blonda Viviana. Conform Click!, bărbatul se săturase să mai fie certat de toată lumea pentru averea Ilenei Ciuculete. Relația dintre el și Viviana a rezistat doar câteva luni, iar femeia s-a întors acasă, în România.

‘Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…’, a spus femeia pentru Wowbiz.

citește și...