De ce a fost ucisă directoarea din Piatra-Neamț! Soțul femeii a detaliat ce s-a întâmplat în ziua respectivă

14.01.2020, 19:19
De ce a fost ucisă directoarea din Piatra-Neamț! Soțul femeii a detaliat ce s-a întâmplat în ziua respectivă
De ce a fost ucisă directoarea din Piatra-Neamț!

Noi informații în cazul morții directorului medical al al Spitalului Judeţean Neamţ! Criminalul femeii a fost audiat, marți, 14 ianuarie, fix în ziua în care Anca Patriche era înmormântată.

De ce a fost ucisă directoarea din Piatra-Neamț!

Sebastian Dumitru Patriche și-a omorât soția pe 10 ianuarie, după ce a intrat peste ea în cabinetul de la spital. Potrivit Adevărul, bărbatul regretă faptele și este afectat psihic.

Bărbatul a recunoscut că a luat decizia de a-și ucide consoarta cu care se afla în divorț, imediat după ce aceasta a obținut postul de conducere de la unitatea spitalicească. Cu toate acestea, inculpatul a mai spus că își iubea soția. Acesta lucrase ca agent de pază la un magazin și mai fusese slujitor voluntar la biserica „Întâmpinarea Domnului“ din Piatra Neamţ.

‘A recunoscut fapta reţinută în sarcina sa, iar în timpul audierilor a susţinut că nu a suportat ideea că soţia sa se realizase profesional, la fel cum nu a suportat nici ideea că ea plecase de acasă şi locuia cu chirie în oraş. Asta cu atât mai mult cu cât el avea o situaţie precară, ba lucra, ba nu lucra’, a declarat Stelian Olteanu, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamţ.

Criminalul riscă până la 25 de ani de închisoare.

‘A spus că îi pare rău pentru ce a făcut, dar asta e. Îşi asumă răspunderea şi nu a formulat niciun fel de apărare, cu atât mai mult cu cât nici nu a contestat măsura arestării preventive’, a mai afirmat procurorul care instrumentează dosarul.

 

citește și...