Cine este directoarea ucisă cu brutalitate, la spital! Criminalul este soțul ei, cu care se afla se afla în divorț

11.01.2020, 18:24
Cine este directoarea ucisă cu brutalitate, la spital! Criminalul este soțul ei, cu care se afla se afla în divorț
Sursa foto: stiri-neamt.ro

Început de an sângeros la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț! Directoarea de îngrijiri medicale a fost ucisă, vineri, 10 ianuarie, chiar în incinta unității sanitare.

Cine este directoarea ucisă cu brutalitate, la spital!

Anca Daniela Patriche, în vârstă de 49 de ani, a fost omorâtă cu brutalitate de soțul ei. Cei doi se aflau în proces de divorț și aveau împreună un băiat, student în anul III.

Femeia a fost descoperită într-o baltă de sânge, iar colegii au dus-o de urgență la Terapie Intensivă. Din nefericire, aceasta a decedat din cauza pierderii masive de sânge şi secţionarea arterei.

Criminalul nu a încercat să fugă de autorități și a așteptat pe holul spitalului ca oamenii legii să vină. Soțul femeii a mers în biroul acesteia și a încuiat uşa. A înjunghiat-o de două ori în zona gâtului.

Conform Monitorulneamt.ro., cei doi se aflau în divorț. Autorul crimei, în vârstă de 50 de ani, a fost reținut de polițiști.

Anca Daniela Patriche fusese promovată pentru funcția de director de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, în urmă cu doar două zile. Înainte ea a fost asistenta șefă a secției Chirurgie.
citește și...