De ce a decis Cornelia Rednic să slăbească. ”O săptămână și am slăbit 2 kilograme”

02.11.2022, 14:01
De ce a decis Cornelia Rednic să slăbească. ”O săptămână și am slăbit 2 kilograme”
De ce a decis Cornelia Rednic să slăbească.

Interpreta de muzică populară Cornelia Rednic a decis să treacă la regim și să ajungă la silueta pe care și-o dorește.  Artista a dat detalii în acest sens și a mărturisit că îș dorește să scape de kilograme și pentru că are un nou proiect muzical. ”O săptămână și am slăbit 2 kilograme”, a declarat bnecunoscuta cântăreață de muzică populară.

Cornelia Rednic este o cunoscută interpretă de folclor. În plan personal, Cornelia Rednic formează o familie alături de Lupu Rednic, cel care îi este și partener de scenă.

Interpreta de muzică populară a dezvălut, pentru revista Viva, că a decs să scape de câteva kilograme și să aibă silueta pe care și-o dorește. Artista își dorește să mai slăbească special pentru noul proiect muzical la care lucrează.

De ce a decis Cornelia Rednic să slăbească. ”Eu pe toate le-am încercat”

”Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program. Și acum am început cu terapeuta Carmen Bărcan. După ora 17:00, nu mai mănânc nimic. Mai nou consum doar ce îmi zice ea. Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie. Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești. Acum, de exemplu, am o săptămână și am slăbit 2 kilograme”, a explicat Cornelia Rednic.

”Eu pentru videoclipuri mi-am dorit să slăbesc. Încep un proiect nou și am vrut să arăt și eu bine, că mă îmbrac în rochițe. Costumul popular e mai permisiv. (…) Nu există ceva care să te ajute să slăbești, iar tu să mănânci de toate. Nu se poate. Sunt anumite ceaiuri de slăbit, care te ajută, dar dacă îți ții și tu gura! Te ajută să elimini apă, să topești grăsimea mai repede, dar trebuie să faci și tu un efort. Când am făcut asta, am slăbit, când nu am făcut așa, nu am slăbit. Nu vreau să pomenesc cuvântul foame, dar uneori îți este foame. Dacă ai ultima masă la ora 17.00, îți este foame seara, dacă te culci mai târziu. Dar bei puțină apă și îți trece. Și stomacul tău se micșorează și toate lucrurile se așază frumos”, a adăugat cântăreața de muzică populară.

citește și...