De ce a ajuns Kamara în fața judecătorilor. ”Nu este pentru băutură sau altceva, pentru că nu consum”

31.12.2021, 15:00
De ce a ajuns Kamara în fața judecătorilor. ”Nu este pentru băutură sau altceva, pentru că nu consum”
De ce a ajuns Kamara în fața judecătorilor. ”Nu este pentru băutură sau altceva pentru că nu consum”

Cântărețul Kamara, în vârstă de 45 de ani, a explicat care a fost motivul pentru care a ajuns în fața judecătorilor. Artistul este acuzat că n-ar fi respectat regulile de circulație din trafic. Kamara a explicat că nu este vorba despre ceva grav, ci despre o contravenție pe care a contestat-o.”Nu este pentru băutură sau altceva, pentru că nu consum”, a spus el.

Kamara a ajuns în fața judecătorilor după ce, în urmă cu ceva timp, a fost învinuit de polițiști că ar fi trecut pe cculoarea rpșie a semaforului.

Incidentul s-a pertrecut în vcara acestui an. Acesta a fost amendat și risca să rămână fără permis. kamara a contestat decizia autorităților.

De ce a ajuns Kamara în fața judecătorilor. ”Pur și simplu aștept să văd soluția”

Kamara a dat detalii despre situația respectivă în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

”Nu s-a dat soluția, mai așteptăm. Nu este nimic grav. E doar pentru o contravenție pe care eu am contestat-o. Asta este motivul. Nu este pentru băutură sau altceva, pentru că nu consum. Pur și simplu aștept să văd soluția, pentru că mi s-a spus că a fost o contravenție. Au venit polițiștii în spatele meu și mi-au spus aș fi petrecut pe un semafor roșu. Pe când erau 3 semafoare succesive și era verde, au trecut și alții din spatele meu. Despre asta este vorba și mi-au spus că s-ar putea să fie o greșeală. Am fost oprit la un kilometru după, asta e ideea”, a declarat Kamara, potrivit spynews.ro.

Kamara a fost căsătorit și are un copil

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente.  Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul.

Kamara a mărturisit la Antena Stars că deși a divorțat de Oana, și-a dorit să se împace cu aceasta. Artistul a explicat și care au fost problemele dintre el și Oana care au dus la separarea lor.

„La un moment dat, oamenii nu mai reușesc să comunice, vorbesc, dar nu se aud. Probabil ea îmi spunea niște lucruri pe care eu nu le-am auzit și eu îi spuneam niște lucruri pe care ea nu le-a auzit. (…) Cred că amândurora ne-a părut rău, pentru că s-a văzut la final”, a declarat Kamara.

„Deja plecasem în direcții diferite. Am deschis niște uși pe care probabil nu trebuia să le deschidem. (…) La un moment dat, eu chiar mi-am dorit o împăcare, mai ales că e vorba de Leon. Am considerat că e bine să ne aibă pe amândoi în același timp. (…) Mi-am dorit, dar nu m-am băgat. Era cu cineva și eu nu intru peste cineva când este într-o relație. Era relația ei de la vremea respectivă și nu m-am băgat cu absolut nimic, am lăsat-o să-și vadă de viața ei. M-a durut (…) doar că eu mi-am dat seama că nu pot trăi cu un picior în trecut și unul în viitor, că trece prezentul, așa că am hotărât să mă regăsesc pe mine și să înțeleg ce vreau. Eu cu ea mă înțeleg foarte bine, avem grijă de Leon împreună”, a mai spus cântărețul.

citește și...