De ce a ajuns Ilinca Vandici pe mâinile medicilor! Ce a pățit prezentatoarea tv: ‘N-am descoperit încă ce este’

14.06.2021, 11:55
De ce a ajuns Ilinca Vandici pe mâinile medicilor! Ce a pățit prezentatoarea tv: 'N-am descoperit încă ce este'
De ce a ajuns Ilinca Vandici pe mâinile medicilor! Ce a pățit prezentatoarea: 'N-am descoperit încă ce este'

Ilinca Vandici a avut nevoie de îngrijiri medicale, noaptea trecută! Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” a ajuns de urgență la spital, iar doctorii au băgat-o imediat pe perfuzii. 

Pe rețelele de socializare, Ilinca Vandici a publicat câteva imagini cu ea pe patul de spital. Fanii s-au îngrijorat, însă vedeta nu a dorit să dea foarte multe detalii la momentul respectiv.

Ilinca Vandici a ajuns la spital

La nicio zi de la acele imagini, Ilinca Vandici a dezvăluit că nu a fost internată în spital, dar că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Șatena a recunoscut că a avut o criză de stomac, iar în aceste momente, doctorii îi fac investigații.

”Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă”, a declarat Ilinca Vandici pentru redactia.ro.

Momentele dificile prin care a trecut Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a mărturisit că a avut atacuri de panică și a făcut crize de plâns incontrolabile.

„Prima oară am simțit depresia după ce l-am născut pe Zian și s-a manifestat prin atacuri de panică și prin crize de plâns pe care nu mi le explicam. Nu puteam controla nimic. (…) Mie îmi place să dețin controlul, iar după naștere nu am putut face asta. (…) Îmi era frică, eram panicată, el plângea, eu nu știam ce să-i fac. Atunci mi s-a declanșat, a fost o depresie post-natală pe care nu am tratat-o pentru că nu am avut timp”, a spus vedeta de televiziune, citată de tvmania.ro.

”Am revenit la muncă și s-a rezolvat. (…) Dar în pandemie am stat iar doar acasă cu copilul, nefăcând nimic, neplecând nicăieri, nemuncind. Mi s-a reactivat. De data asta am luat decizia deșteaptă de a apela la ajutor de specialitate. De atunci fac terapie”, a completat aceasta.

citește și...