De ce a ajuns Florin Pastramă pe mâna medicilor. ”N-am dormit deloc toată noaptea”

22.09.2020, 10:40
De ce a ajuns Florin Pastramă pe mâna medicilor. ”N-am dormit deloc toată noaptea”
De ce a ajuns Florin Pastramă pe mâna medicilor. ”N-am dormit deloc toată noaptea”

Florin Pastramă s-a confruntat cu o problemă și a ajuns pe mâna medicilor. La emisiunea ”Brigitte & Pastramă”, soțul lui Brigitte Pastramă a explicat ce s-a întâmplat.

Florin Pastramă a avut o infecție la nivelul buzei, astfel că a ajuns pe mâna medicilor stomatologi. Acesta a explicat ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii ”Brigitte & Pastramă”, de la postul de televiziune Antena Stars.

”Faceți ce știți, numai să nu mă mai doară. N-am dormit deloc toată noaptea și Brigitte a dormit lemn. Așa mă iubește ea pe mine, mă enerva, îmi venea să o bat”, a mărturisit Florin Pastramă înainte de a se lăsa pe mâna medicilor, potrivit spynews.ro.

Soțul lui Brigitte Pastramă a fost operat ulterior.

”După două ore a ieșit Pastramă al meu din cabinet, șchiop, ca după război, n-am știut dacă a fost la ortoped sau la dentist. Acum mergem la farmacie să luăm tratamentul că îl doare mai tare că a lucrat acolo”, a comentat Brigitte Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă, furați de o angajată la shaormerie

În urmă cu câteva zile, Brigitte și Florin Pastramă au fost furați de o angajată la shormeria pe care o dețin în Capitală. Angajata a plecat cu toate încasările dintr-o zi.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Brigitte Pastramă a dat detalii despre incident.

„Mi s-a spus că o să se rezolve, chiar dacă a plecat, a dispărut. A fost o fată care făcea curățenie. Era de câteva zile”, a explicat vedeta, conform sursei mai sus-menționate.

Brigitte Pastramă a vorbit și despre criza provocată de pandemie și despre greutățile pe care le vor întâmpina foarte multe persoane.

„Ducem vremurile astea foarte grele, trebuie să te reinventezi, trebuie să treci pe online. Gândește-te din ce o să trăiască oamenii, o să fie tot mai disperați”, a completat vedeta.

 

citește și...