David Pușcaș, dezvăluiri năucitoare despre copilăria alături de Luminița Anghel. ”M-a călcat în picioare. Pumni, picioare”

10.05.2022, 16:33
David Pușcaș, dezvăluiri năucitoare despre copilăria alături de Luminița Anghel. ”M-a călcat în picioare. Pumni, picioare”
David Pușcaș, dezvăluiri năucitoare despre copilăria alături de Luminița Anghel. ”M-a călcat în picioare. Pumni, picioare”

David Pușcaș este fiul adoptiv al binecunoscutei cântărețe Luminița Anghel, în vâstă de 53 de ani. Invitat la uin podcast, David Pușcaș a scos la iveală detalii mai puțin știute din copilăria sa alături de artistă. Aceasta a afirmat că a avut parte de tratamente dure din partea actualului partener de viață al mamei sale adoptive. ”M-a călcat în picioare. Pumni, picioare”, a spus David Pușcaș.

Cântăreața Luminița Anghel , care are un fiu adoptat – David, și-a găsit liniștea alături de actualul său soț, Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip.  Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel. Și actualul său partener de viață a trecut prin două  divorțuri, după cum a dezvăluit îndrăgita solistă.

David Pușcaș a fost invitat la podcastul ”În oglindă”, realizat de Mihai Ghiță. Acesta a povestit despre perioada în care a locuit cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel, și a afirmat că a avut parte de tratamente dure din partea actualului soț al vedetei.

David Pușcaș, dezvăluiri năucitoare despre copilăria alături de Luminița Anghel. ”Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine”

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a spus David Pușcaș, notează click.ro.

”M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a adăugat el.

David Pușcaș a mai mărturisit că regretă că nu a ales să locuiască cu Marcel Pușcaș, bărbatul împreună cu care Luminița Anghel l-a adoptat, atunci când cei doiu s-au separat: „M-am simțit vinovat că nu m-am dus la tata. Cu mama nu mai am nici o treabă. Am trăit 18 ani în casa unui străin. Oare ce am însemnat pentru ea? Ea a spus că a adoptat la impuls”.

 

 

citește și...