FOTO / Daniela Gyorfi, în costum de baie. Cum arată la 51 de ani

06.07.2020, 10:33
FOTO / Daniela Gyorfi, în costum de baie. Cum arată la 51 de ani
Daniela Gyorfi, în costum de baie. Cum arată la 51 de ani

Cântăreața Daniela Gyorfi și-a etalat formele în  costum de baie. La 51 de ani, vedeta se menține foarte bine.

Daniela Gyorfi se află pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Artista n-a ratat ocazia de a se fotografia în costum de baie. Vedeta și-a etalat formele într-un costum de baie de culoare neagră, iar fanii au fost foarte încântați să o vadă astfel. Daniela Gyorfi, în vârstă de 51 de ani, i-a cucerit pe prietenii ei virtuali cu felul în care arată.

”Felicitări pentru felul cum arăți”, ”Superbă”, ”Mă bucur să te văd la fel de frumoasă”, ”Super”, ”Minunată ca întotdeauna”, ”Arăți superb”, ”Frumoasă”, ”Adorabilă”, Ești sclipitoare”, i-au transmis internauții Danielei Gyorfi.

Ce spune Daniela Gyorfi despre operațiile estetice

Daniela Gyorfi  a vorbit, într-un interviu, despre intervențiile estetice pe care le are.

“Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operaţie la sâni. Mi-am mai făcut o operaţie la nas. Ţi se pare că sunt dependentă de intervenţii? Ia uită-te în jurul nostru. Dacă aş fi operată, în primul rând că aş spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine, să te operezi. Da, mă gândesc să-mi fac nu neapărat operaţii, dar îmi fac un botox, mi-am mai făcut buzele – mi le-am mai şi stricat -, mi-am făcut dantura, care n-a fost neapărat un moft, am extensii puse…”, a spus artista.

Daniela Gyorfi a mărturisit că regretă apariția sa din revista Playboy, din urmă cu foarte mulți ani.

“Eu am apărut în atâtea ipostaze… Chestia aia cu “Playboy”-ul o regret, pentru că nu mi-a plăcut, apariţia nu a ajutat cu absolut nimic, timp de un an nu am mai avut cântări. Eu am făcut un shooting înainte cu Luana, fotograf pe timpul acela, care era foarte talentată, şi eu am făcut nişte poze foarte frumoase.

Pozele alea pe care mi le-au făcut… eu nu mi-am dat seama, nu mi le-au arătat înainte, iar eu n-am specificat nimic de genul ăsta în contract… Dar am avut nişte apariţii care mi-au afectat imaginea – nu că aş fi vrut să am eu imaginea imaculată, că nu mă caracterizează lucrul ăsta. Dar eu pledez pentru a fi o femeie puternică în sensul că trebuie să ai salariul tău, să ai banii tăi, trebuie să ştii ce vrei în viaţă, trebuie să te descurci – ceea ce o învăţ şi pe fiica mea, Maria”, a afirmat ea.

citește și...