Daniela Gyorfi, dezvăluiri cutremurătoare: ‘Era să mor pe masa de operație de la hidrosadenită’

10.07.2021, 10:56
Daniela Gyorfi, dezvăluiri cutremurătoare: 'Era să mor pe masa de operație de la hidrosadenită'
Daniela Gyorfi, dezvăluiri cutremurătoare: 'Era să mor pe masa de operație de la hidrosadenită'

Daniela Gyorfi a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la una dintre operațiile estetice pe care le-a suferit în ultimii ani.

La cei 52 de ani pe care îi are, solista arată de milioane, însă puțini sunt cei care știu prin ce suferințe a trecut pentru a se menține în mare formă.

Daniela Gyorfi, la un pas de moarte în sala de operații

Daniela Gyorfi a mărturisit că a fost la un pas de moarte în sala de operații, după ce a fost diagnosticată cu hidrosadenită (n.r. inflamarea unei glande sudoripare la nivelul regiunii axilare sau inghinale).

Ea a recunoscut că a ajuns de două ori la operație și a trecut prin clipe de groază.

„M-am epilat și m-am infectat. Am făcut niște furuncule fără capete. Am scăpat foarte greu de ele. Practic, în doi ani, m-am umplut de bube! Mi-am făcut autovaccin la Cantacuzino, așa am reușit să scap. Nu-mi mai treceau, aveam pe picioare, pe burtă. În 1992 se întâmpla asta. Pe masa de operație era să mor. Prima dată m-au operat și m-au cusut. După trei luni de zile s-au infectat și m-au operat iar. Nu mai am voie de atunci să mă epilez la subraț decât cu lama. Mi-e frică să-mi fac și epilare definitivă”, a declarat Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Are probleme și din cauza silicoanelor

Daniela Gyorfi a mărturisit că trebuie să-și schimbe silicoanele pentru că are probleme după ce proteza de la unul dintre sâni s-a fisurat.

Cântăreața, în vârstă de 52 de ani, urmează să se opereze pentru a patra oară la sâni. “Erau garantate pe viață si silicoanele astea vechi, dar nu știu ce s-a întâmplat de au bușit! S-au fisurat cred, s-au spart. Așa se operează în România, de mântuială! Am dat o grămadă de bani pe ele, 4.500 de euro. Acum trebuie să mă operez a patra oară la sâni și chiar nu-mi ardea mie de operație acum, dar nu am ce face. Dacă m-a mâncat acum trebuie să mă scarpin, vorba aceea”, a explicat Daniela Gyorfi pentru click.ro.

citește și...