Daniela Crudu, criticată din cauza intervențiilor estetice. ”Scapă de acidul ăla, că îți stă horror”

13.05.2020, 12:52
Daniela Crudu, criticată din cauza intervențiilor estetice. ”Scapă de acidul ăla, că îți stă horror”
Daniela Crudu, criticată din cauza intervențiilor estetice. ”Scapă de acidul ăla, că îți stă horror”

Daniela Crudu a fost criticată de fani din cauza felul în care s-a transformat în urma intervențiilor estetice.

Pe contul ei de socializare, Daniela Crudu a postat două fotografii în care se observă cum a fost transformat chipul său în urma intervențiilor estetice la care a recurs.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și-au spus imediat părerea, afirmând că bruneta arăta mult mai bine înainte.

Fanii, dezamăgiți de look-ul Danielei Crudu

Comentariile primite de brunetă după postarea imaginilor respective nu au fost deloc laudative la adresa ei.

”Pfff, ce frumoasă erai înainte”, ”Cu botoxul la vedere”!, ”Scapă de acidul ăla, că îți stă horror”, ”te plăceam mai mult înainte”, ”Nici nu bzici că ești tu”, ”Fantomă”, ”Ai fi foarte frumoasă dacă nu ai avea acele urâțenii de buze”, ”Ori tu, ori Clejanca, sunteți dentice. Cred că aveți același medic”, ”Ți-ai stricat frumusețea, păcat”, ”Păcat de frumusețea ta”, ”Erai atât de frumoasă cu chipul ăla de îngeraș și naturalețea aia pură, dar acum ești de nerecunoscut și înspre rău. Păcat de frumusețea ta de dinainte”, ”Ce bine arătai înainte și ce dezastru ești acum. Te-ai desfigurat de tot”, sunt mesajele pe care internauții i le-au transmis Danielei Crudu.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 30 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”.

 

citește și...