Daniela Crudu, agresată de o femeie! Ce probleme a avut fosta asistentă TV

16.02.2020, 10:54
Daniela Crudu, agresată de o femeie! Ce probleme a avut fosta asistentă TV
Daniela Crudu, agresată de o femeie

Tot mai multe detalii din trecutul Danielei Crudu ies la iveală după ce bruneta a fost agresată de iubitul său weekendul trecut. 

În urmă cu aproape 11 ani, fosta asistentă TV a trecut prin momente neplăcute în urma unui scandal cu o tânără. 

Daniela Crudu, agresată de o femeie

Crudu se afla într-un club atunci când a început conflictul, scrie Wowbiz. 

„Femeia respectivă a început să ţipe la Daniela şi să-i spună: «Fă, ce te uiţi la iubitul meu», după care a scuipat-o. Evident, Daniela, care se afla la petrecere cu iubitul ei şi nicidecum la agăţat, a ripostat. Cele două au început să se certe, tânăra aruncându-i Danielei un pahar cu şampanie pe rochie, după care aceasta s-a văzut nevoită să se apere şi i-a întors gestul. Bodyguarzii, care au intervenit la timp, i-au luat de la masă pe certăreţii respectivi”, au povestit mai multe surse la vremea aceea, pentru Libertatea. 

După ce a fost agresată de iubitul său, se pare că Daniela a luat legătura cu Sego și au convenit să se înțeleagă.

‘Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi’, au declarat surse din apropierea fostei asistente TV, pentru Wowbiz.

citește și...