Ce ascunde Daniela Crudu după bătaia primită de la croat! De ce nu depune plângere

14.02.2020, 11:15
Ce ascunde Daniela Crudu după bătaia primită de la croat! De ce nu depune plângere

Daniela Crudu a fost snopită în bătaie, zilele trecute, chiar de bărbatul cu care avea o relație de aproape un an. Vedeta de iubea cu un om de afaceri originar din Croația.

Ce ascunde Daniela Crudu după bătaia primită de la croat! De ce nu depune plângere

Cu toate că a ajuns la spital în stare gravă, Daniela Crudu a decis că nu va depune plângere împotriva iubitului ei și a obținut doar un ordin de protecție temporar, care va expira sâmbătă, 15 februarie.

Conform Wowbiz, bruneta ar avea motive serioase pentru care a ales că refuze ajutorul oamenilor legii. Se pare că Daniela a luat legătura cu fostul partener, Sego, și au convenit să se înțeleagă.

‘Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi’, au declarat surse din apropierea Cruduței.

În plus, Daniela Crudu a fost de acord ca Sego să îi plătească toate operațiile necesare pentru nasul distrus în urma agresiunii. Fosta asistentă tv se va opera la cei mai buni medici esteticieni.

‘Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța’, au mai spus apropiații vedetei tv.

citește și...