Daniela Crudu a dezvăluit sexul bebelușului. Când va naște fosta asistentă tv: „Este sută la sută…” – FOTO

09.12.2022, 14:53
Daniela Crudu a dezvăluit sexul bebelușului. Când va naște fosta asistentă tv: „Este sută la sută...” - FOTO
Daniela Crudu a dezvăluit sexul bebelușului. Când va naște fosta asistentă tv: „Este sută la sută...”

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată pentru prima oară. Invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, joi seară (8 decembrie), fosta asistentă tv a dezvăluit sexul bebelușului în direct, la tv, și a precizat luna când urmează să nască. 

Daniela Crudu este toată numai un zâmbet de când a rămas gravidă. Vedeta de 33 de ani a fost prezentă joi seară, 8 decembrie, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și cu crăpătură pe picior, bruneta și-a scos burtica de gravidă în evidență și a dezvăluit sexul bebelușului. Ea va aduce pe lume o fetiță, care va purta numele Daiana.

Daniela Crudu va naște o fetiță

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat în direct la Antena Stars Daniela Crudu, conform spynews.ro.

Fosta asistentă tv a mărturisit că a trecut de primele trei luni de sarcină și că se simte bine. Daniela Crudu urmează să nască în vara lui 2023. De aproape un an, Daniela Crudu trăiește o frumoasă de poveste de dragoste cu un bărbat român stabilit în Suedia.

„Vreau să nasc natural. Deocamdată mă gândesc la copilaș, nu la nuntă. Dacă va fi băiat îi pun numele David, iar dacă va fi fată, Daiana. Nu am plănuit sarcina, așa a fost să fie”, declara brunetă în urmă cu câteva săptămâni.

Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa fetiței Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu sunt prietene la cataramă de ani buni. Acum, de când a aflat că bruneta va deveni mămică, Bianca Drăgușanu a mărturisit că i-ar plăcea să fie nașa copilului ei.

Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă. Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

citește și...