A dat lovitura! Daniela Crudu își construiește casă, după ce a câștigat sume imense din OnlyFans. FOTO

11.11.2022, 07:22
A dat lovitura! Daniela Crudu își construiește casă, după ce a câștigat sume imense din OnlyFans. FOTO
A dat lovitura! Daniela Crudu își construiește casă, după ce a câștigat sume imense din OnlyFans. FOTO

Începe o nouă etapă a vieții pentru Daniela Crudu! Fosta asistentă tv a mărturisit că se va muta la casă în doar câteva luni, după ce și-a vândut apartamentul din Capitală. Însărcinată în aproape patru luni, ea a decis că este timpul să aibă spațiu, mai ales că se mărește și familia. Iată declarațiile! 

Daniela Crudu a câștigat sume imense din Onlyfans, în ultimul an, așa că a decis să-i investească cu cap. Vedeta a dezvăluit că și-a construit casă lângă București.

Vestea că este gravidă pentru prima dată a făcut-o să se gândească mai mult la familie și să facă planuri pentru bebeluș. Ea a precizat că își dorește mai mult spațiu pentru cel mic, iar noua casă este lângă pădure.

Daniela Crudu se mută la casă

În urmă cu câteva săptămâni, bruneta și-a vândut apartamentul în care a locuit o bună perioadă de timp. Daniela Crudu a spus l că l-a vândut mai repede decât se aștepta. Din ianuarie, ea se pregătește să se mute într-un cămin nou.

„L-am vândut în două zile după ce l-am pus pe Instagram, probabil că a contat faptul că sunt cunoscută. Să știi că am avut multe cereri și l-am vândut în două zile. Este cineva din cartier, un vecin și-a dorit să fie lângă părinți, așa că l-am vândut.

La suma pe care am pus-o. Acum vreau să mă mut la casă. Îmi fac o casă în comuna Roșu, este vizavi de pădure, aer curat, mă trezesc de dimineața… Are patru camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi. În ianuarie o să fie gata.

Nu-mi mai iau nimic din apartament, televizorul e spart, o să-mi iau salteaua că este nouă și hainele, în rest nu-mi mai iau nimic. Mama este cea mai încântată și vrea să vină să stea cu mine, însă acum nu este cazul că sunt la început și nu am acum nevoie, dar când o să-mi crească burtica și o să mă mișc mai greu, o să am nevoie de ea”, a declarat Daniela Crudu, potrivit Spynews.

Va naște anul viitor

Daniela Crudu a anunțat în urmă cu mai bine de două săptămâni că este însărcinată și că va aduce pe lume primul ei copil. Ea a dezvăluit că este însărcinată în trei luni, iar în vara anului viitor își va strânge bebelușul în brațe.

„Sunt foarte fericită. Numai la asta mă gândesc. Nu mă mai interesează nimic altceva acum. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată. Zici că visez. Nu-mi vine să cred. Mi se pare că e o minune.
Să vezi ce mămică o să fiu! O să fiu cea mai nebună și cea mai distractivă. O să mă joc încontinuu cu el. Copiii de asta au nevoie. Eu simt că o să fie băiețel. Lumea îmi spune la fel pentru că am o burtică destul de mare pentru trei luni de sarcină”, a declarat Daniela Crudu la Antena Stars.
citește și...