Silvia Lăuneanu vorbește despre câștigurile din muzică. ”Am mers acolo unde mi s-a oferit prețul cerut”

24.03.2020, 13:31
Silvia Lăuneanu vorbește despre câștigurile din muzică. ”Am mers acolo unde mi s-a oferit prețul cerut”

Silvia Lăuneanu, sau Silvia de la Vegas cum mai este ea cunoscută, a vorbit despre onorariile încasate la concetele pe care le-a susținut.

Silvia Lăuneanu a fost întebată, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, cât a câștigat cel mai puțin din muzică.

”Nu am câştigat puţin din muzică, pentru că am fost un artist diferit am avut posibilitatea să particip în concerte mari. Fiind înainte de toate şi violonistă, am cântat în cercuri selecte şi întotdeauna am ţinut la onorariul meu. Nu m-a interesat să am multe apariţii plătite prost. Am selectat evenimentele şi am mers acolo unde mi s-a oferit preţul cerut”, a declarat Silvia Lăuneanu.


Artista a vorbit și despre viața sa în SUA, acolo unde este stabilită, și despre spectacolele susținute peste Ocean.

”Am avut turneele mele la momentul potrivit în USA. După ce l-am născut pe Alexandru am decis să fac un pas înapoi şi să ies din viaţa publică. Practic mi-am selectat cu mare grijă concertele, am acceptat doar cele care erau mai aproape de casă. Din punctul meu de vedere, viaţa de familie nu este neapărat compatibilă cu cea de artist. Nu mă văd plecând la sute de kilometri, lăsându-l pe Alexandru singur acasă. Noi nu avem ajutor. Nu avem bunici, suntem practic singurii responsabili de creşterea în bune condiţii a băieţelului nostru. Cel mai de preţ lucru pentru un copil în plină dezvoltare este prezenţa ta alături de el”, a mai declarat Silvia Lăuneanu.