Daniel Pavel, declarații în premieră, după plecarea de la Kanal D: „Asta e vestea momentului”

05.11.2021, 12:13
Daniel Pavel, declarații în premieră, după plecarea de la Kanal D: „Asta e vestea momentului
Daniel Pavel (44 de ani), moderatorul emisiunii ”Survivor”. Foto: Instagram

Daniel Pavel (44 de ani), moderatorul emisiunii ”Survivor”, a făcut primele declarații, din Viena, despre revenirea show-ului de succes, însă, de data aceasta, la Pro TV. Celebrul prezentator a explicat ce se întâmplă după încheierea contractului cu Kanal D.

Daniel Pavel a vorbit despre proiectul ”Survivor” în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, moderată de Adela Popescu. Formatul emisiunii a fost cumpărat de reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu. Daniel Pavel a semnat cu Pro TV, astfel că va rămâne prezentatorul emisiunii și în cel de-al treilea sezon.

„Da! Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se aud bătăile tobelor și așa este! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality-show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România”, a dezvăluit Daniel Pavel la PRO TV, într-un dialog pe Skype, cu Adela Popescu.

Sfaturi pentru concurenți

Moderatorul a recomandat ca, înainte de a intra în competiție, fiecare participant să își facă un examen fizic, dar și unul spiritual.

„Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV.

E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă’, a spus el în direct la ‘Vorbește Lumea’.

Daniel Pavel,  despre ”Survivor”

Daniel Pavel a declarat că proiectul ”Survivor”  România este “o sumă a tot ceea ce a făcut până acum”.

“Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum”, a mai spus acesta pentru emisiunea Vorbește Lumea.

Formatul ”Survivor” va rămâne același: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Kanal D a fost lider de audiență de multe ori datorită show-ului filmat în Republica Dominicană, fiind în fața rivalilor precum Pro TV sau Antena 1.

”Survivor” România, emisiune cu care Kanal D a reușit să înregistreze audiențe mari în prima parte a anului

Formatul ”Survivor” a fost preluat de Kanal D în luna noiembrie a anului 2019, fiind asemănător cu cel al Exatlon. Show-ul a fost filmat în Republica Dominicană, sub atenția producătorului Acun Medya.

Lansat în 1997, în Suedia, ”Survivor” este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși limitele.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Banijay este compania care distribuie formatul la nivel global, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din lume.

citește și...