Ce va face Dani Oțil după ce i se va naște copilul! Prezentatorul de la Neatza a uimit pe toată lumea

11.05.2021, 16:57
Ce va face Dani Oțil după ce i se va naște copilul! Prezentatorul de la Neatza a uimit pe toată lumea
Ce va face Dani Oțil după ce i se va naște copilul! Prezentatorul de la Neatza a uimit pe toată lumea

Peste doar câteva luni, Dani Oțil va deveni tătic pentru prima dată. Logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată și va aduce pe lume un băiețel. Blondina urmează să nască în luna august. 

Dani Oțil a uimit pe toată lumea, marți (11 mai), în direct, la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatorul tv a avut o discuție interesantă cu colegul lui, Răzvan Simion, căruia i-a mărturisit cum ar fi lipsească în următorii doi ani de la tv.

Dani Oțil vrea să plece de la Antena 1?

Ținând cont că urmează să devină tătic, nu este exclus ca Dani Oțil să-și dorească să o ajute cât mai mult pe mama fiului său.

‘Îți trebuie 3 ani de facultate, în ziua de azi, ca să faci parenting din ăsta. Mi s-a spus că după ce mi se naște copilul, o să mă ocup de Antena 1 Zalău. Da, nu o să primesc bani, eu o să dau bani ca să fac asta. Mă întorc după un an jumate sau doi. Când învață copilul să-și lege șireturile?’, a spus Dani Oțil.

‘Stai să vezi când vor striga „tati” pe stradă și te vei întoarce și tu, să verifici’, a completat și Răzvan Simion.

Cum a anunțat Dani Oțil că va fi tătic

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram.

citește și...