Dani Oțil, reacție vehementă. A luat atitudine după comentariile la o poză cu Loredana Groza

27.10.2020, 13:40
Dani Oțil, reacție vehementă. A luat atitudine după comentariile la o poză cu Loredana Groza
Dani Oțil, reacție vehementă. A luat atitudine după comentariile la o poză cu Loredana Groza

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare alături de Loredana Groza. Cum mulți internauți au criticat-o pe vedetă pentru felul în care arată, Dani Oțil a reacționat vehement.

Fotografia cu Dani Oțil și Loredana Groza a stârnit un val de critici în mediul online, cei mai mulți internauți comentând pe seama look-ului celebrei cântărețe. ”Doamneee! E Loredana? Nimic n-a rămas din ce era. Nici chiar aşa!”, ”De ce ne sufoca Loredana cu prezenta ei? Crede ca daca e plina de botox,silicoane si alte modificari e mai interesantă.E penibila!”, ”Pacat…era mult mai frumoasa naturala… i-au gresit mult din operatie… pacat..”, ”O altă Lori,te uiti la ea si parca este altcineva. Puțin vulgară si stridentă”, ”Era mult mai bine sau chiar foarte bine daca erai singur in poza!”, ”Doamne, ce s-a distrus la față Loredana”, ”A cam exagerat Loredana!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


Enervat de mesajele transmise de internauți, Dani Oțil a răbufnit: ”Dati cu noroi, dragilor … De asta avem Facebook. Sunteți mulțumiți de cum sta pielea pe voi dupa niște jigniri? E mai întinsă? ? Sa nu uitam ca aici, pe pagina sunteți in casa mea. So… Va rog sa nu mai intrați cu noroi pe picioare, ca abia am curățat mocheta”.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Celebra artistă Loredana Groza vorbit recent despre operațiile estetice.

Vedeta, care este jurat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, a declarat, într-un interviu pentru revista Viva, că nu a apelat la nicio intervenție estetică.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză”. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.  Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a explicat vedeta.

citește și...