Dani Oțil își știe de frică soția! Ce nu are voie să zică în prezența Gabrielei Prisăcariu

21.05.2021, 11:50
Dani Oțil își știe de frică soția! Ce nu are voie să zică în prezența Gabrielei Prisăcariu
Dani Oțil își știe de frică soția! Ce nu are voie să zică în prezența Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil s-a însurat weekend-ul trecut cu Gabriela Prisăcariu. Evenimentul a avut loc la restaurantul deținut de matinalul de la Antena 1 în Capitală, iar invitații au petrecut alături de ei până noaptea târziu. 

Cu toate că tocmai s-a însurat, Dani Oțil a mărturisit că are grijă ce cuvinte să nu folosească în preajma soției lui, dacă vrea să mai aibă liniște în casă. Prezentatorul tv nu folosește niciodată sintagma ”voi, femeile”.

Dani Oțil nu-și supără soția

”Daca ai inceput cu sintagma ”voi, femeile„ in casa, provoci un razboi imens acasa. Chiar daca tu vrei să continui fraza zicand de bine. Dar nu, cand zici ”voi femeile’, e cearta”, a zis Dani Oțil în direct, la tv.

Mai mult de atât, Dani Oțil a dezvăluit că mama lui l-a certat din cauza meniului ales la nuntă. Femeia a fost nemulțumită că la masă nu au existat tradiționalele sarmale.

”M-a certat maica-mea ca nu am avut sarmale la nunta. Păi cine putea sa mai faca sarmale sambata, cine sa le mai impatureasca?”, a mai dezvăluit Dani Oțil.

Soția lui Dani Oțil este gravidă

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram.

citește și...