FOTO / Dana Săvuică, spectacol pe plajele din Maldive. Și-a etalat trupul în toate ipostazele!

21.06.2022, 10:45
FOTO / Dana Săvuică, spectacol pe plajele din Maldive. Și-a etalat trupul în toate ipostazele!
FOTO / Dana Săvuică, spectacol pe plajele din Maldive. Și-a etalat trupul în toate ipostazele!

Fostul model Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, se relaxează în Maldive. Senzuala blondă și-a încântat admiratorii din mediul online cu numeroase fotografii în care își etalează trupul în costum de baie. Vedeta a pozat pe plajă în tot felul de ipostaze care i-au pus foarte bine în valoare formele voluptuoase.

Dana Săvuică are 52 de ani, dar este într-o formă fizică foarte bună. Are un corp cu forme apetisante, pe care știe foarte bine cum să le scoată în evodență.
Fostul model și-a expus trupul voluptuos în vacanța pe cae io petrece în maldive. Aceasta a dat publicității mai multe fotografii în care apare la plajă, în diverse ipostaze.

Dana Săvuică, spectacol pe plajele din Maldive. Blonda e bine de tot!

Îmbrăcată în  costume de baie care mai de care mai frumoase, întregi sau din două piese, Dana Săvuică s-a lăsat fotografiată în diverse poziții.
Imaginile i-au încântat pe interrnauți:  ”Super sexy”, ”Minunată”, ”Ești o super doamnă”, ”Magnifică”, ”Absolut minunată”, ”Superbă”, ”Ești super mișto”, ”Fancy woman”, ”O doamnă minunată”, ”Insulele ca insule , frumusetea ta le-a dat la spate !
Esti super”, ”Frumoasă”, ”wow, ce poze frumoase”, ”Super frumoasă și sexy”.

Cum își menține silueta Dana Săvuică

Fostul model a explicat, pentru revista Viva, ce anume face pentru a-și menține silueta: ”Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe”, a explicat Dana Săvuică.

Vedeta a explicat că nu este adepta dietelor drastice și nu a ținut astfel de diete nici în perioada când era model: ”Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile”.

Ce a declarat Dana Săvuică despre operațiile estetice

În cadrul unui interviu interviu, Dana Săvuică a vorbit despre operațiile estetice, explicând că are o singură intervenție, la nas. ”Singura operaţie pe care o am este cea la nas, pe care am făcut-o când eram model şi tocmai intrasem şi la Televiziunea Română. Şi, pe lângă faptul că aveam o deviaţie de sept, a fost şi o sugestie venită din partea Zinei Dumitrescu şi a realizatorilor TV din perioada aceea, care îşi doreau să am nasul mai estetic. Nu vreau să ajung la operaţii estetice, nu vreau să ajung să-mi transform trăsăturile şi să fiu alta decât sunt. Dar apelez la mici îmbunătăţiri, ca măşti cu acid hialuronic sau cu colagen, îmi fac botox o dată pe an, pentru prevenirea apariţiei ridurilor, mici intervenţii pe care am început să le fac de la 40 şi ceva de ani”, a dezvăluit vedeta.

În ceea ce privește viața sentimentală, Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener.

citește și...