Dana Săvuică se confesează. ”La 20 de ani îmi doream să fiu altfel”

02.05.2022, 14:58
Dana Săvuică se confesează. ”La 20 de ani îmi doream să fiu altfel”
Dana Săvuică se confesează. ”La 20 de ani îmi doream să fiu altfel”

Fostul model Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit că nu a avut dintotdeauna încredere în ea, din punct de vedere fizic și că în urmă cu ani și-ar fi dorit să arate diferit. ”La 20 de ani îmi doream să fiu altfel”, a spus vedeta. Acum, însă, Dana Săvuică se simte mai bine ca niciodată așa cum este.

Dana Săvuică și-a deschis sufletul în cadrrul unui interviu pentru click.ro.

Vedeta a afirmat că nu a avut mereu încredere în ea și că au existat perioade când și-a dorit să arate diferit din punct de vedere fizic.

Dana Săvuică se confesează. ”Sunt frumoasă așa cum sunt și nu mai trebuie să demonstrez nimănui, nimic”

”Și eu am fost una dintre acele femei care nu se simțeau bine în pielea lor. La 20 de ani îmi doream să fiu altfel. Poate îmi doream o altă culoare a ochilor, să am nasul mic și cârn. Pe unele le-am rezolvat, dar acum, la 52 de ani, am ajuns la o înțelepciune. La ideea că sunt frumoasă așa cum sunt și nu mai trebuie să demonstrez nimănui, nimic. Cine mă place, mă place așa cum sunt. Așa că atunci când mă uit în oglindă, trebuie să mă plac eu pe mine”, a declarat Dana Săvuică pentru sursa mai sus-menționată.

”Fiecare femeie este unică. Fiecare își prețuiește frumuseșețea în felul ei. Unele stau ore întregi și au un ritual de îngrijire complex, iar altele au nevoie doar de câteva minute. Important este să nu uite de ele, adică să se pună pe primul loc. Dragostea de sine te ajută să răspândești dragoste în jurul tău”, a mai spus vedeta.

Ce a declarat Dana Săvuică despre operațiile estetice

În cadrul unui interviu interviu, Dana Săvuică a vorbit despre operațiile estetice, explicând că are o singură intervenție, la nas. ”Singura operaţie pe care o am este cea la nas, pe care am făcut-o când eram model şi tocmai intrasem şi la Televiziunea Română. Şi, pe lângă faptul că aveam o deviaţie de sept, a fost şi o sugestie venită din partea Zinei Dumitrescu şi a realizatorilor TV din perioada aceea, care îşi doreau să am nasul mai estetic. Nu vreau să ajung la operaţii estetice, nu vreau să ajung să-mi transform trăsăturile şi să fiu alta decât sunt. Dar apelez la mici îmbunătăţiri, ca măşti cu acid hialuronic sau cu colagen, îmi fac botox o dată pe an, pentru prevenirea apariţiei ridurilor, mici intervenţii pe care am început să le fac de la 40 şi ceva de ani”, a dezvăluit vedeta.

În ceea ce privește viața sentimentală, Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener.

citește și...