Dana Rogoz, probleme cu sarcina în vacanța din Sri Lanka! Vedeta va aduce pe lume o fetiță

08.01.2020, 14:17
Dana Rogoz, probleme cu sarcina în vacanța din Sri Lanka! Vedeta va aduce pe lume o fetiță
Dana Rogoz, probleme cu sarcina în vacanța din Sri Lanka!

Sărbătorile de iarnă au venit cu un cadou neașteptat pentru Dana Rogoz! Vedeta a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor deveni și părinții unei fetițe.

Dana Rogoz, probleme cu sarcina în vacanța din Sri Lanka!

Dana Rogoz a anunțat în mediul online fericita veste și a publicat mai multe imagini lângă bradul de Crăciun.

‘DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți! Cât poate fi de frumos!

Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot’ , a transmis Dana Rogoz fanilor săi.

La câteva zile distanță, vedeta a plecat într-o vacanță de vis, alături de soțul și fiul ei, Vlad. Cei trei se relaxează la început de an în Sri Lanka.

Dana Rogoz este însărcinată în patru luni și a fost nevoită să meargă la spitalul din Sri Lanka, pentu un control de rutină. Din fericire, sarcina evoluează perfect.

‘Am fost la doctor in Tangalle, pentru un control de rutină. Fetița e sănătoasă și în mod sigur îi priește vacanța. Am ieșit de acolo cu un zâmbet până la urechi. I-am promis medicului că vom reveni în Sri Lanka și cu ea, declarație care l-a făcut și mai fericit’, a mărturisit vedeta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am plecat de la plaja spre munte. In noaptea aceasta dormim in Ratnapura. #tuktuk #srilanka #srilankacucopilul

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

citește și...