Dana Rogoz, umilită de fosta soție a Radu Dragomir! ‘Și-a părăsit familia pentru o…’

05.01.2020, 12:11
Dana Rogoz, umilită de fosta soție a Radu Dragomir! 'Și-a părăsit familia pentru o...'
Dana Rogoz, umilită de fosta soție a Radu Dragomir! 'Și-a părăsit familia pentru o...'

Dana Rogoz are o relație fericită de mai bine de 15 ani cu Radu Dragomir. Cu toate acestea, fosta parteneră a bărbatului, Ozana Oancea, nu a îngropat securea războiului nici până în ziua de azi.

Dana Rogoz, umilită de fosta soție a Radu Dragomir! ‘Și-a părăsit familia pentru o…’

Femeia a fost părăsită pentru Abramburica după 15 ani de mariaj. Radu Dragomir s-a despărțit de Ozana și a început o relație cu Dana Rogoz pe când aceasta avea doar 19 ani.

Fosta soție a lui Radu Dragomir a umilit-o pe actriță, despre care a spus că este doar o simplă ”extraopțiune” aleasă de Radu Dragomir. Afirmațiile Ozanei au fost tranșante la adresa Danei Rogoz. Ozana și Radu au împreună un băiat, pe Barbu.

‘Eram plecată în lume, dar aveam multe zile libere… Aveam timp să stau acasă, cu tatăl copilului meu, Radu Dragomir. Cu el am avut o relație de concubinaj vreme de vreo 12 ani, până când ne-am căsătorit, înainte să se nască Barbu. Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț“. Prietenilor noștri li se întâmpla să se însoare și să se mărite în masă, în jurul nostru, iar apoi să divorțeze la fel de în masă, și mi s-a părut că acel act nu e necesar, căsătoria oficială e ceva ce poate conduce la o despărtire foarte urâtă, numita divorț’, povestea femeia în urmă cu ceva ani.

‘E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului.

Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat’, a spus actrița Ozana Oancea, pentru Libertatea. 

În ciuda tuturor criticilor, Radu Dragomir și Dana Rogoz au o căsnicie fericită. În mai 2019, cei doi au sărbătorit 15 ani de relație, iar actrița va naște anul acesta al doilea copil.

În 2012, Dana Rogoz a fost cerută în căsătorie, după o relație de 8 ani.

‘Acum câteva zile, am fost martora unei cereri în căsătorie inedite, prin telefon.. Şi uite aşa mi-am adus aminte în detaliu momentul în care Radu a pus celebra întrebare: „Vrei să fii soţia mea?”. Radu nu avea dubii în privinţa răspunsului. Ştia că merge la sigur. Dar voia totuşi să fie pusă întrebarea, fix ca la carte şi să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul’, a povestea Dana Rogoz.

citește și...