Dana Rogoz, după 4 săptămâni în izolare. ”Pot fi foarte mândră de noi”

09.04.2020, 13:41
Dana Rogoz, după 4 săptămâni în izolare. ”Pot fi foarte mândră de noi”
Dana Rogoz, după 4 săptămâni în izolare. ”Pot fi foarte mândră de noi”

Dana Rogoz s-a confesat prietenilor virtuali, mărturisindu-le cum au fost pentru ea și familia ei cele patru săptămâni de când se află în izolare la domiciliu.

Actrița stă acasă alături de familia ei. Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Dana Rogoz a explicat cum au fost, pentru ea și familia ei, cele patru săptămâni de când se află în izolare la domiciliu.

”Azi s-au împlinit 4 săptămâni de când copilul nu mai merge la grădiniță, 4 săptămâni de când am început distanțarea socială. Nu mai țineam socoteală, dar acum, uitându-mă în calendar, am realizat că a trecut ceva timp deja și că, în condițiile date, pot fi foarte mândră de mine, de noi, de felul în care ne-am organizat.

Să ne înțelegem, nu avem nici standardele prea înalte în perioada asta. Nu țintim să atingem vreo performanță, nici cu jobul, nici cu evoluția lui Vlad… nici nu învăț vreo limbă străină, nici nu am devenit expertă în yoga… Dar ne-am adaptat situației, iar după 4 săptămâni pot să zic că au fost multe momente drăguțe în familia noastră, de care sigur ne vom aduce aminte peste ani”, a spus Dana Rogoz.

citește și...