Dana Rogoz a sărbătorit Paștele departe de familie. Ce a făcut soțul său imediat

04.05.2021, 11:31
Dana Rogoz a sărbătorit Paștele departe de familie. Ce a făcut soțul său imediat
Dana Rogoz a sărbătorit Paștele departe de familie. Ce a făcut soțul său imediat

Anul acesta, sărbătorile pascale au prins-o pe Dana Rogoz departe de casă și de familie. De la finalul lunii aprilie, actrița de 35 de ani se află în Bratislava, pentru filmările unui lungmetraj.

Dana Rogoz a plecat în Bratislava, Slovacia, alături de fiica sa, iar Paștele l-au sărbătorit într-o cameră de hotel. Din acest motiv, soțul vedetei, regizorul Radu Dragomir, a decis să meargă în vizită la ea împreună cu fiul lor cel mare, iar în bagaje au pus și câteva ouă roșii și cozonac.

Soțul i-a făcut o surpriză de Paște

Pe rețelele de socializare, Dana Rogoz a împărtășit cu fanii ei bucuria revederii din noaptea de Înviere.

”Hristos a Înviat! Așa e Paștele nostru, din camera de hotel din Bratislava. Băieții au adus ouă vopsite în bagaj, așa că nu ne lipsește nimic. Iepurașul ne-a găsit chiar și aici – spre marea surprindere a lui Vlad – și ne-a lasat fiecăruia câte un mic cadou. Să vă bucurați din plin de aceste zile!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz e căsătorită și are doi copii

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai 2020. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat în 2020 opt ani de mariaj.

”Pentru mine 2020 a fost anul nașterii fetiței mele și nimic nu poate să îmi știrbească această fericire enormă: că am un copil sănătos și mi se pare că suntem toți patru în formula completă. Anul ăsta a fost un test pentru multe familii și noi am dovedit că suntem bine împreună”, a spus vedeta.

”Pentru familia noastră, perioada carantinei a fost una de iubire, de reconectare, de descoperiri, de dormit în același pat, de inventat zilnic activități și povești noi, de ascultare și de grijă pentru nevoile celuilalt. Cred că cea mai mare bucurie a fost să realizez cât de bine ne descurcăm singuri în această situație fară precedent, fară alte ajutoare. Am simțit că ne suntem de ajuns, că suntem fericiți împreună”, a spus Dana Rogoz, într-un interviu pentru revista UNICA.

citește și...