Dana Nălbaru, extrem de criticată după ce s-a afișat nemachiată. Cum a răspuns vedeta

20.02.2022, 12:10

Dana Nălbaru a fost extrem de jignită, după ce s-a afișat nemachiată. Soția lui Dragoș Bucur este activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate numeroasă de urmăritori. Fanii vedetei nu au fost încântați de ipostaza în care s-a fotografiat artista.

Recent, fosta solista a primit numeroase comentarii răutăcioase după ce a apărut în mediul online fără pic de machiaj. Comentariile primite au fost destul de dure!

Dana Nălbaru a profitat de ocazie ca să arate cât de mult i-a crescut părul și să se afișeze fără machiaj. Însă, fanii vedetetei nu au fost încântați de ipostaza în care s-a fotografiat artista.

Dana Nălbaru, fotografie controversată

Vine primăvara, mai frumoasă anul acesta. Pentru mine, cel puțin”, a scris Dana Nălbaru în dreptul imaginii.

Fanii au considerat că solista nu ar trebui să publice fotografii  în care pare „abia trezită din somn”, aceasta primind zeci de reproșuri.

Artista a fost extrem de criticată

Se pare că o parte dintre internauți au fost nemulțumiți de faptul că vedeta s-a fotografiat cu părul ce părea nepieptănat. Artista le-a răspuns acestora in stilul ei, continuând să publice o altă fotografie, în aceeași ipostază, demonstrând că nu o interesează părerile negative.

Chiar dacă au existat voci care au criticat-o dur în mediul online, o parte dintre internauți au apreciat gestul făcut de vedetă și au complimentat-o.

„Naturală…foarte frumoasă”, „Frumoasă ești de când te știu! Și te respect pentru că ți-ai păstrat naturalețea!”, „O femeie naturală. Să ai o primăvară frumoasă ca tine”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Dana Nălbaru în dreptul fotografiei sale.

Nu e prima dată când Dana Nălbaru este criticată de internauți. Într-o postare mai veche, vedeta a răspuns celor care au criticat-o pentru felul în care arată.

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuza-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri. Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problema. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din “la bine şi la greu”.Cam aşa îşi imaginează doamna care mi-a scris azi că îmi va spune soţul meu peste ceva timp. Redau mesajul dânsei: «de ce nu ai grijă de tine…??? păcat…..să arăţi ca şi când ai fi o servitoare….DAR ştiu servitoare care arată mai îngrijite…..deci nu insulta pe cei ce te-au admirat….şi încă o mai fac….. ÎNGRIJEŞTE-TE… că o să te lase şi soţul tău….şi să nu te miri….»”, a explicat Dana Nălbaru pe blogul său.

citește și...