Dana Marijuana, scandal cu fostul soț. Susține că i-a vandalizat casa

24.02.2021, 15:08
Dana Marijuana, scandal cu fostul soț. Susține că i-a vandalizat casa
Dana Marijuana, scandal cu fostul soț. Susține că i-a vandalizat casa

Cântăreața Dana Marijuana este în scandal cu fostul său soț. Aceasta afirmă că bărbatul i-ar fi vandalizat casa.

Dana Marijuana a povestit pe contul său de Facebook ce s-a întâmplat. mesajul este însoțit și de o fotografie în care se observă un scaun distrus.

”A venit acasă fostul meu soț ca să vorbească cu concubinul meu, l-a și amenințat pe cel mai bun prieten al meu cu pumnul și mi-a făcut o pagubă de 100 de lei. În afară de asta, la rugămintea concubinului, să-i aducă totuși ceva la copil, căci, în rest, de când am divorțat nu i-a adus nimic copilului ca bani și când vorbesc de bani, vorbesc de el personal, ca iubire față de copilul lui… Nu vreau să fiu o victimă într-o poveste veche a comunismului, eu încă mai cred că suntem democrați”, a scris Dana Marijuana în mediul online.

 

Publicată de Dana M. Coteanu pe Marţi, 23 februarie 2021

 

Cine este Dana Marijuana

Dana Marijuana, pe numele său real Daniela-Elena Coteanu, are 41 de ani. Este o cântăreață de muzică rap și hip-hop. Și-a început activitatea de cântăreață în 1994. Alături de La Familia a lansat piesele „Tupeu de borfaș” și „Tre’ să spun”. De-a lungul timpului a colaborat cu numeroase trupe și artiști din România. A lansat în anii ’90 două albume intitulate „Cea mai fidelă fată” și „Fii pe fază”.

În 1998 a început să creeze bijuterii, aceasta fiind o afacere de familie. În anul 2019, Dana Marijuana a lansat o carte, ”Poveste de cartier”.

”Nu m-am gândit niciodată că o să mă apuc de rap. A fost un trend atunci, un val de muzică care se dădea pe sub mână și ajungea în casele românilor. Dar foarte puțini aveau rap. Doar ăia care aveau părinți în străinătate puteau să primească niște casete de genul ăla. Apoi se tot pasau între prieteni, le multiplicam cum puteam, unii de la alții. Eu m-am regăsit total în lumea rap-ului. Și acum când o ascult îmi bate inima mai tare. Are ritmul bătăilor inimii. Întotdeauna comparam hip-hop cu tic-tac. Mi s-a părut că avea și un mesaj mai real și mai original decât restul. Mai ales pentru că era creat în afara țării noastre. Și l-am adus și la noi”, declara Dana Marijuana într-un interviu pentru vice.com.

citește și...