Pagubă de mii de euro la ”Asia Express”. Speak: ”Am aruncat pe geam 50.000 de euro”

23.04.2020, 14:17
Pagubă de mii de euro la ”Asia Express”. Speak: ”Am aruncat pe geam 50.000 de euro”
Pagubă de mii de euro la ”Asia Express”. Speak: ”Am aruncat pe geam 50.000 de euro”

Speak a făcut pagube la emisiunea ”Asia Express”, unde a fost finalist alături de iubita lui, Ștefania. El a povestit cum a stricat o cameră de filmat și stația la care vorbeau cu Gina Pistol.

Artistul și iubita lui au dezvăluit în emisiune lor „DE SPEAK Firu-n Patru’, tot ce nu s-a văzut la TV și cu câte situații neașteptate s-au confruntat la show-ul ”Asia Express”.

Potrivit libertateapentrufemei.ro, în semifinbala de la ”Asia Express, când participau la cursa pentru ultima șansă și trebuiau să ajungă pe Strada Electronicelor, au stricat o cameră.

„Era frig și ploua și, dacă îmi aduc eu bine aminte, am stricat o cameră. Lampa de la o cameră. Și îi ziceam lui Marius (n.r.- operatorul). Eu numai la asta mă gândeam. Cât costă camera asta, cât costă. 50.000 de euro. Am aruncat pe geam 50.000 de euro. Pfai, mă gândeam numai la asta. (…) Eu aici mi-am pierdut nervii.

Au fost momente în emisiunea asta când o uram pe Alexandra (n.r. –reportera lor din Asia Expres). O uram. Primul moment în care am urât-o din inimă pe Alexandra. Când m-am pus, jos, căutam o cazare și i-am zis: Bă, nu găsim, nu mai pot, am căutat două ore, nu avem cum, vreau să dorm pe stradă.

Și Alexandra era așa, cu fața dreaptă, nemiloasă, pe telefon, s-a uitat la mine și a zis o să găsiți. După plânsetele alea, zic: ”nu pot să cred, voi sunteți degeaba aici lângă noi, putem muri. Credeam că o să ne duceți voi la un hotel””, a mărtusit Speak.

De asemenea, înt-un interviu cu prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol, Speak și Ștefania au afirmat că au pierdut în Asia și stația pe care o aveau cu ei ca să a asculta mesajele prezentatoarei. Gina Pistol a dezvăluit că prețul unei stații este de 1.500 de euro.

citește și...