După Andreea Berecleanu, o altă prezentatoare tv și-a dat demisia! A plecat de la Antena 3 după 15 ani de colaborare

21.02.2020, 14:58
După Andreea Berecleanu, o altă prezentatoare tv și-a dat demisia! A plecat de la Antena 3 după 15 ani de colaborare
După Andreea Berecleanu, o altă prezentatoare tv și-a dat demisia!

Andreea Berecleanu a anunțat că și-a dat demisia de la Antena 1, după 17 ani de colaborare cu postul de televiziune. Decizia fostei prezentatoare tv a luat prin surprindere pe toată lumea, însă și-a motivat alegerea printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

După Andreea Berecleanu, o altă prezentatoare tv și-a dat demisia!

După ce Andreea Berecleanu a decis să părăsească pupitrul Observatorului de la ora 19, o altă prezentatoare tv și-a dat demisia din trust. Dana Chera, fostă Grecu, a ales să plece de la Antena 3 după ce vreme de 15 ani a colaborat cu postul tv.

Aceasta a anunțat că nu va mai face parte din echipa Antenei 3, după ce în ultimii doi ani nu a mai fost văzută la tv. Dana Chera a luat această decizie după ce i s-a terminat concediul de maternitate. În iulie 2018, vedeta tv a adus pe lume o fetiță.

‘Am decis că proiectul meu la postul naţional de ştiri să se oprească. Plec de la Antenă mulţumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învăţat. Pe care i-am respectat şi a căror simpatie am simţit-o onestă. N-am să dau nume, spun doar că munca în televiziune e una care se face doar în echipă. Iar echipele cu care am lucrat au fost de excepţie’, a scris Dana Chera pe blogul personal.

Foto: captură video

La fel ca și Andreea Berecleanu, Dana Chera a ținut să precizeze că decizia de a părăsi definitiv Antena 3 ține strict de motive personale.

‘Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se opreşte ţine de raţiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Şi, dacă ea va veni din mass media şi mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist. Decizia nu e uşoară, dar ce e uşor din ce ne dorim pentru evoluţia noastră ca trăitori pe aici? Aşadar, dragii mei, vă voi ţine la curent! Vă mulţumesc pentru interesul vostru! Pentru mine contaţi!’, a mai adăugat Dana Grecu.

Cel care a fost deranjat de mesajul Danei Chera a fost Mircea Badea, care nu s-a abținut în a-și ataca fosta colegă de breaslă.

‘Trăiam cu impresia că n-am mai văzut-o de doi ani la Antena 3. Sau poate e momentul să-mi anunț și eu plecarea de la PROTV după succesul proiectului ‘Alege ASIA’. P.S. SĂ spun câteva cuvinte și despre TELE7?’, a reacționat Mircea Badea pe Facebook.

citește și...