Anca Pandrea a făcut parastas pentru Iurie Darie. ”Mi-a fost frică să ies din casă din cauza pandemiei”

23.11.2020, 11:02
Anca Pandrea a făcut parastas pentru Iurie Darie. ”Mi-a fost frică să ies din casă din cauza pandemiei”
Anca Pandrea a făcut parastas pentru Iurie Darie. ”Mi-a fost frică să ies din casă din cauza pandemiei”

Actrița Anca Pandrea a făcut parastas în acest weekend pentru Iurie Darie, cel care i-a fost partener de viață ani de zile.

Anul acesta s-au împlinit opt ani de la dispariția marelui actor Iurie Darie. Sâmbătă, 21 noiembrie, Amnca Pandrea a făcut parastas pentru cel care i-a fost partener de vață. Din cauza pandemiei de coronavirus, Anca Pandrea nu a putut merge la cimitir.

„Mi-a fost frică să ies din casă din cauza pandemiei, dar m-a ajutat prietena mea să fac tot ce trebuia, s-a oferit să meargă ea la cimitir. A pregătit la ea acasă tot, colivă, o sticlă de vin roșu pe care le-a dus la biserică și le-a slujit preotul. A cumpărat crizanteme, a fost la Iura unde își doarme somnul și a împărțit pachetele. I-am pregătit ce îi plăcea lui, ouă umplute, salată de pește afumat, sarmale cu piept de pui și mămăliguță, copane la cuptor cu piure, icre, bere și colivă. Asta am împărțit”, a declarat Anca Pandrea pentru click.ro.

Anca Pandrea, dezvăluiri sfâșietoare despre Iurie Darie

În data de 14 martie anul acesta, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 91 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani.

Fosta parteneră de viață a artistului, actrița Anca Pandrea, în vârstă de 74 de ani,a făcut de curând mărturisiri sfâșietoare despre cel care i-a fost partener de viață.

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a declarat Anca Pandrea pentru playtech.ro.

citește și...