Dan Negru: ”Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma”

14.04.2020, 09:15
Dan Negru: ”Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma”
Dan Negru: ”Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a vorbit despre criza care va urma după pandemia de coronavirus. El a afirmat că emisiunile sale vor avea de suferit.

Dan Negru a explicat cum vor fi afectate emisiunile sale din cauza pandemiei de coronavirus.

”Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma, pentru că programele mele au fost mereu produse de lux care costă, au decoruri uriaşe. Dar dacă tot m-am ales de mulţi ani cu porecla “Regele audienţelor” e bine de ştiut că o casă regală nu e deloc ieftină, nici măcar în televiziune”, a spus Dan Negru pentru click.ro.

”Revelionul meu a fost lider în ultimii 20 de ani, an după an. Nu sunt deloc programe tv ieftine, dar sper să ne permitem Revelionul cu Dan Negru, ca să demonstrăm că acestă criză financiară nu a îngenuncheat o tradiţie de 20 de ani”, a adăugat prezentatorul de la Antena 1.

Dan Negru a mărturisit că își asigură veniturile nu doar din televiziune, ci și din închirierea unor blocuri pe care le deține în București.

”Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă”, a mai declarat prezentatorul TV pentru sursa citată.

citește și...