Dan Negru, declarații despre candidatura la prezidențiale: „Măcar să fie comicărie maximă”

12.09.2019, 14:15
Dan Negru, declarații despre candidatura la prezidențiale: „Măcar să fie comicărie maximă”
Dan Negru a vorbit despre candidatura sa la prezidențiale

Dan Negru a vorbit, ieri, despre o posibilă candidatură la prezidențiale. Prezentatorul TV le-a atras imediat atenția fanilor săi cu postarea referitoare la alegeri și aceștia l-au întrebat dacă vorbea serios sau era doar o glumă. 

Negru a scris pe o rețea socială un mesaj care i-a intrigat pe internauți. Vedeta TV a vorbit despre alegerile prezidențiale și despre numărul mare de candidați care s-au înscris în cursa pentru a fi președinte. 

Dan Negru: „Măcar să fie comicărie maximă” 

„Ia să candidez și eu! Măcar sa fie comicărie maximă?? Sunt 23 de candidați la președinție! Mai mulți decât revelioanele mele ? În afară de ăia doi-trei care contează, ceilalți sunt niște bufoni de umplutură care fac deliciul prin declarații tâmpite. Așa a fost mereu in ultimii 30 de ani: Vindecătorul Mudava, Raj Tunaru, prințul Lambrino, Lia Roberts… O țară de șefi, președinți și lideri… Bă, da’ la vâsle mai dă cineva?”, a scris Dan Negru. 

În urma reacțiilor fanilor vizavi de postarea sa, prezentatorul TV s-a văzut nevoit să intre în direct la Antena 3 pentru a lămuri lucrurile. 

Dan Negru: „Mi s-a părut foarte haios că sunt mai mulți candidați decât revelioanele mele”

„Ei, candidez…! Mi s-a părut foarte haios că sunt 23 de candidați, mai mult decât Revelioanele mele… De-a lungul anilor, eu am prins, am avut mulți candidați la prezidenţiale. Au fost mulți! (…) Sunt personaje foarte bune pentru show-uri de divertisment”, a declarat Negru. 

Alegerile prezidențiale din 2019 vor avea loc în noiembrie. Primul tur de scrutin se va desfășura pe 10 noiembrie 2019, iar cel de-al doilea pe 24. 

citește și...