Dan Cruceru, despre cum a luat Dengue. ”Am fost primul european de acolo care a contractat-o după zeci de ani de la ultimul caz înregistrat”

06.06.2020, 11:11
Dan Cruceru, despre cum a luat Dengue. ”Am fost primul european de acolo care a contractat-o după zeci de  ani de la ultimul caz înregistrat”
Dan Cruceru, despre cum a luat Dengue. ”Am fost primul european de acolo care a contractat-o după zeci de ani de la ultimul caz înregistrat”

Prezentatorul show-ului ”Survivor România”, a oferit noi amănunte despre problema de sănătate cu care s-a confruntat pe durata filmărilor din Republica Dominicană.

Dan Cruceru a mărturisit că a trecut prin momente dificile în Republica Dominicană. În prima lună, acesta a fost infectat cu Dengue.

Acesta a dezvăluit că a fost primul european care a contactat boala în zeci de ani de la ultimul caz înregistrat acolo.

”Mă aflam chiar la începutul competiției, situația cu Dengue a fost un ghinion ieșit din comun, am fost primul european de acolo care a contractat-o după zeci de ani de la ultimul caz înregistrat. Am avut acolo o echipă de medici foarte bună și m-au pus repede pe picioare”, a povestit Dan Cruceru pentru click.ro.

Prezentatorul ”Survivor România” a vorbit și despre condițiile în care a trăit pe parcursul filmărilor.

”Nu te pregătește nimeni de condițiile din „Survivor”, nu ai de unde să le știi până nu le trăiești pe propria piele. E adevărat că mi-am pierdut vocea de câteva ori, pentru că era un efort uriaș să vorbesc foarte tare, timp de câteva ore, indiferent de condițiile meteo. Nu am fost tentat să renunț, sub nicio formă. Mi-a plăcut foarte mult provocarea „Survivor România” și, din fire, sunt un om hotărât, nu abandonez vreo cursă la jumătatea drumului”, a mai spus el.

Ce făcea când nu avea filmări

Dan Cruceru a povestit și cum își petrecea timpul în Republica Dominicană atunci când nu avea filmări.

”Timpul liber se împărțea între videocall-uri cu familia și mers la plajă. Mă bucuram de niște peisaje pe care orice om tânjește să le vadă măcar o dată în viață. Au fost și momente libere și atunci m-am bucurat de tot ceea ce mi-a oferit acea insulă paradisiacă”, a explicat acesta.

Dan Cruceru a afirmat că ”Survivor România” a fost un proiect extraordinar pentru el.

”Televiziunea, pentru mine, este un o mare bucurie, o experiență profesională pe care o trăiesc la maximum. Sunt convins că Survivor România a fost o relansare foarte frumoasă în cazul meu, e un proiect extraordinar, complex, care m-a acaparat cu totul. Mi-ar plăcea să mai trăiesc astfel de experiențe”, a adăugat el.

citește și...