Dan Capatos, înlocuit la ‘Xtra Night Show’! Cine i-a luat locul prezentatorului tv la Antena 1

14.02.2020, 14:00
Dan Capatos, înlocuit la 'Xtra Night Show'! Cine i-a luat locul prezentatorului tv la Antena 1
Dan Capatos, înlocuit la 'Xtra Night Show'! Cine i-a luat locul prezentatorului tv la Antena 1

Joi seară, 13 februarie, telespectatorii emisiunii ‘Xtra Night Show’ au avut parte de o surpriză de proporții. Dan Capatos a fost înlocuit în show-ul de la Antena 1, iar locul lui a fost ocupat de un alt bărbat.

Dan Capatos, înlocuit la ‘Xtra Night Show’! Cine i-a luat locul prezentatorului tv la Antena 1

Dar iată cum a pornit totul! În decembrie 2019, Liviu Vârciu a făcut un pariu cu Dan Capatos, în direct. Conform unor reguli bine stabilite, și anume, dacă prietenul lui Vârciu termină de vopsit un autoturism până în data de 15 februarie, Capatos îi va ceda locul lui pe scaunul de la ‘Xtra Night Show’, pentru o seară.

Dacă nu se respecta pariul, Dan Capatos primea 1% din încasările filmului lui Liviu Vârciu, iar toată lumea se alegea cu vopsea gratis pentru mașinile personale, toată viaţa.

‘Tu îl laşi pe el în locul tău, şi eu îţi dau 1% din încasările filmului. Dacă nu, el ne vopseşte maşinile toată viaţa!”, îi spunea Liviu Vârciu lui Dan Capatos.

Astfel, prezentatorul tv a pierdut pariul, iar prietenul lui Vârciu, Alin, a fost la cârma emisiunii, pe 13 februarie. Acesta s-a descurcat de minune și i-a avut ca invitați în platou pe Dan Capatos şi Liviu Vârciu.

Bună seara, doamnelor şi domnilor. În această seară o să vă prezint emisiunea Xtra Night Show. Avem doi invitaţi de seamă… Haideţi să vă salut pe toţi. Îl salutăm şi pe Bordea care este de aici să mă ajute. Şi pe Vika Jigulina… Avem doi invitaţi de seamă: unul este un fost mare om de televiziune, Dan Capatos. Pe domnul Liviu îl prezentăm ulterior’, a spus noul moderator, la începutul emisiunii.

citește și...