Dan Bittman, despre situația financiară. ”Stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc?”

07.04.2021, 16:21
Dan Bittman, despre situația financiară. ”Stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc?”
Dan Bittman, despre situația financiară. ”Stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc?”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a vorbit despre afacerea sa, dar și despre problemele create de pandemia de coronavirus în plan financiar.

Dan Bittman, asemenea altor artiști, are de suferit de pe urma pandemiei de coronavirus. Acesta are o afacere, un parc de distracții pe malul Lacului Sulimanu, însă nu-l poate redeschide din cauza măsurulor impuse de autoritățile în această perioadă.

“Nu deschid afacerea nici în luna mai, are lacătul pe ușă de mai bine de un an. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a declarat Dan Bittman pentru impact.ro.

Dan Bittman, despre viața sa sentimentală

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani). De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre.Despre viața sa sentimentală a comentat Dan Bittman la o emisiune de televiziune, de curând. ”Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici”, a spus el.

Cântărețul a vorbit și despre un inel de logodnă pe care i l-a oferit la un moment dat unei partenere. ”Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea”, a declarat acesta.

„Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund. Adică mai bine negociam și spuneam: „uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineață, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie”. Mai nou gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine încât toate zic că mă vor”, a încheiat Dan Bittman.

 

citește și...