Dan Bittman dă amănunte din viața sentimentală. ”Există mai multe relații pe care le regret”

18.02.2021, 16:22
Dan Bittman dă amănunte din viața sentimentală. ”Există mai multe relații pe care le regret”
Dan Bittman dă amănunte din viața sentimentală. ”Există mai multe relații pe care le regret”

Binecunoscutul artist Dan Bittman a făcut declarații despre viața sa sentimentală.

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani). De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre. La o emisiune de televiziune, artistul a afirmat că există mai multe relații pe care le regretă pentru că s-au încheiat.

„Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a afirmat cântărețul, notează spynews.ro.

Ce spune Dan Bittman despre căsătorie

Dan Bittman a vorbit și despre căsătorie. ”Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici”, a spus el.

Cântărețul a dezvăluit și cu un inel de logodnă pe care i l-a oferit la un moment dat unei partenere. ”Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea”, a declarat acesta.

„Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund. Adică mai bine negociam și spuneam: „uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineață, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie”. Mai nou gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine încât toate zic că mă vor”, a încheiat Dan Bittman.

 

citește și...