Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu. ”Eu m-am prins de lucrul acesta”

22.02.2021, 11:20
Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu. ”Eu m-am prins de lucrul acesta”
Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu. ”Eu m-am prins de lucrul acesta”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, și-a amintit  de relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani). De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre. Printre acestea s-a numărat și Mihaela Rădulescu. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, Dan Bittman a afirmat că de la începutul relației cu Mihaela Rădulescu și-a dat seama că aceasta era o fire independentă. În plus, artistul a afirmat că relația lor a fost una deschisă.

”Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a declarat Dan Bittman, potrivit spynews.ro.

Dan Bittman, dezvăluiri despre legătura cu tatăl său. ”În ultimii ani ai vieții lui ne-am înțeles foarte bine”

Dan Bittman a făcut mărturisiri și despre legătura cu tatăl său.

Cântărețul a afirmat că relația cu părintele său a fost rece la început, însă în ultimii ani de viață ai tatălui său s-a înțeles foarte bine cu acesta.

„Cu tata am avut o relație mai rece. (…). De ceva vreme sunt despărțit de mama copiilor și încep să fiu tată de weekend și de jumătate de săptămână, așa cum am convenit. Nu este ceea ce mi-aș dori, aș vrea o relație permanentă. Tata era ca mine, era berbec, și nu știa să-și exterirozeze sentimentele. Am aflat că el ținea foarte mult la mine, iar în ultimii ani ai vieții lui ne-am înțeles foarte bine. În copilărie, poate, era mai exigent, așa sunt și eu cu copiii mei. Pentru că vreau să le meargă bine”, a mai declarat Dan Bittman, conform sursei menționate anterior.

citește și...