Dan Bittman, adevărul despre relația cu Liliana Ștefan. ”A închis toate căile de comunicare”

27.02.2022, 16:34
Dan Bittman, adevărul despre relația cu Liliana Ștefan. ”A închis toate căile de comunicare”
Dan Bittman, adevărul despre relația cu Liliana Ștefan. ”A închis toate căile de comunicare”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a dat cărțile pe față despre relația în care a rămas cu Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit trei copii. Muzicianul, în vârstă de 59 de ani, a explicat că relația dintre ei nu este una bună după ce s-au separat. ”A închis toate căile de comunicare”, a a afirmat solistul trupei Holograf.

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex, Patrick și Mark. De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre.

La podcastul ”Fără Filtre”, Dan Bittman a vorbit despre Liliana Ștefan, explicând că nu au rămas în relații bune după ce s-au separat. Artistul a afirmat că și-ar fi dorit să rămână în relații bune cu fosta sa parteneră, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. De asemenea, Dan Bittman a spus că atunci când s-au separat, i-a lăsat Lilianei Ștefan casele pentru ca aceasta să nu aibă dificultăți din punct de vedere financiar.

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Liliana Ștefan. ”Voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii”

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii. Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele ca să nu aibă nicio problemă materială”, a declarat Dan Bittman, notează wowbiz.ro.

”Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a completat solistul trupei Holograf.

citește și...