Dan Badea face dezvăluiri din viața de familie. ”Copilul ne-a schimbat mult în bine”

21.09.2020, 14:15
Dan Badea face dezvăluiri din viața de familie. ”Copilul ne-a schimbat mult în bine”
Dan Badea face dezvăluiri din viața de familie. ”Copilul ne-a schimbat mult în bine”

Dan Badea formează o familie fericită alături de partenera sa de viață și de fiul lor. Actorul de comedie a dar detalii din viața de cuplu.

Comediantul Dan Badea a fost căsătorit cu cântăreața Lora, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat cu un divorț. Ulteriuor, actorul și-a refăcut viața alături de Mădălina, împreună cu care are un băiețel, Arias.

Dan Badea a dezvăluit, pentru click.ro, cum este viața sa de familie.

El și Mădălina au împlinit trei ani de căsnicie.

”Au trecut trei ani în care am realizat foarte multe împreună și ne-am apropiat într-un fel atât de frumos și de intim, încât pur și simplu nu îmi văd viața altfel”, a spus Dan Badea.

Actorul de comedia a explicat și cum s-a schimbat viața lor de când a venit pe lume băiețelul Arias.

”Copilul ne-a schimbat mult în bine, în sensul că apreciem altfel tot ce ni se întâmplă. Vedem prin ochii lui mirați amănunte ale vieții cotidiene care poate treceau pe lângă noi. Apreciem altfel o plimbare în parc sau… o oră de liniște!”, a completat Dan Badea.

Cum și unde a cerut-o Dan Badea în căsătorie pe Mădălina

Dan Badea a povestit că a ceut-o în căsătorie pe Mădălina în Las Vegas.

”Am cerut-o în căsătorie în Las Vegas, după ce am purtat inelul prin toată America. A fost un moment emoționant, la care oamenii din jur au aplaudat, iar eu din reflex am făcut o plecăciune”, a mărturisit el pentru sursa mai sus-menționată.

În ceea ce privește regretele, Dan Badea a mărturisit că regretă că nu poate fi cu familia atunci când are filmări sau turnee.

”Deși îmi place la nebunie ce fac când am filmări sau turnee zile la rând, regretul meu este că sunt departe de familie. Nu e același lucru atunci când comunici online”, a încheiat actorul de comedie, care este și co-prezentator la emisiunea ”iUmor”, de la Antena 1, alături de Șerban Copoț.

citește și...