Dan Badea face dezvăluiri. ”Nu-mi place circul”

19.08.2021, 12:33
Dan Badea face dezvăluiri. ”Nu-mi place circul”
Dan Badea face dezvăluiri. ”Nu-mi place circul”

Comediantul Dan Badea, în vârstă de 45 de ani, a făcut dezvăluiri despre familia sa. Acesta este căsătorit și are un băiețel. De asemenea, Dan Badea a comerntat și pe marginea etichetei de tip agresiv care i-a fost pusă la un moment dat, în trecut, pe vremea când era căsătorit cu binecunoscuta cântăreață Lora.

Comediantul Dan Badea a fost căsătorit cu cântăreața Lora, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat cu un divorț. Ulterior, actorul și-a refăcut viața alături de Mădălina, împreună cu care are un băiețel, Arias.

După divorțul de Lora, au apărut unele declarații ale artistei care făceau referire la faptul că Dan Badea ar fi un tip agresiv, lucru pe care acesta l-a dezmințit la momentul respectiv. Acum, într-un interviu pentru revista Viva, actorul a explicat că nu a fost niciodată un tip agresiv și că nu îi place circul.

Dan Badea face dezvăluiri. ”Nu mai voiam să redeschid niște capitole de mult închise din viața mea”

”Cei care mă cunosc, chiar și doar ca artist, știu că nu am cum să fiu un tip agresiv și nici nu am fost vreodată. Când a apărut știrea că aș fi fost agresiv, am făcut o dezmințire pe pagina mea de Facebook și atât, pentru că nu mai voiam să redeschid niște capitole de mult închise din viața mea. Nu-mi place circul și întotdeauna am făcut tot posibilul să-l evit”, a declarat Dan Badea.

Întrebat cu ce lecții a rămas din prima căsnicie, Dan Badea a răspuns: ”Cel mai important este să îți alegi bine omul alături de care vrei să îți trăiești restul vieții”.

Dan Badea face dezvăluiri. Ce spune despre relația sa de cuplu


Dan Badea a vorbit și despre actuala sa parteneră de viață, Mădălina, mărturisit că perioada de pandemia nu a fost deloc una dificilă pentru relația lor de cuplu.

”Pe noi ne-a apropiat și ne-a unit și mai mult. În toate aspectele care privesc viața noastră de familie, de părinți, pandemia a fost OK, dacă aș putea să mă exprim așa. Știu că nu e cea mai bună descriere pentru această perioadă, dar noi chiar facem parte dintre cei care au reușit să pună accent pe părțile bune și să se bucure de lucrurile mici, chiar cele care ne lipseau într-un ritm al vieții așa cum credeam noi că e normal să fie”, a afirmat comediantul.

citește și...