Anamaria Prodan a spus tot adevărul! Ce i-a zis Dan Alexa înainte de a fi lovit de impresară

19.08.2019, 12:15

Anamaria Prodan şi Dan Alexa au fost în centrul atenţiei în urmă cu o lună, după ce impresara l-a lovit peste faţă pe antrenorul Astrei. Tot incidentul a avut loc la finalul partidei de la Giurgiu cu FC Botoșani, în holul de lângă vestiare.

Anamaria Prodan a spus tot adevărul! Ce i-a zis Dan Alexa înainte de a fi lovit de impresară

Soţia lui Reghe a avut o discuţie aprinsă cu Alexa şi i-a tras un pumn în faţă. La vremea respectivă, s-a speculat că Anamaria Prodan şi Dan Alexa ar avea o relaţie amoroasă, iar scandalul dintre ei ar fi fost din cauza geloziei.

Abia acum, impresara a decis să explice motivele pentru care a reacţionat aşa. Aceasta a explicat că totul a pornit de la jocul făcut de fundașul central Tiram, care a comis penalty-ul în meciul cu Botoșani din prima etapă. Dan Alexa s-a arătat extrem de nemulțumit de acest transfer.

‘Mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece.

Alexa e tânăr, a urcat frumos în carieră și e un timp care îi înfruntă pe toți, Am greșit când l-am lovit. Aveam nervi și era și adrenalină. Avem o relație foarte bună, suntem o familie’, a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

citește și...