Cum vor petrece Cristi Borcea și Valentina Pelinel de Paște! Blondina a dat din casă

01.05.2021, 15:28
Cum vor petrece Cristi Borcea și Valentina Pelinel de Paște! Blondina a dat din casă
Cum vor petrece Cristi Borcea și Valentina Pelinel de Paște! Blondina a dat din casă

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor petrece sărbătorile pascale ca o adevărată familie. Fostul fotomodel a dezvăluit ce vor face de Paște, dar și ce bunătăți va pune pe masă pentru invitați. 

De Paște, Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi înconjurați de prietenii apropiați și de membrii familiei.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, sărbători în sânul familiei

”Ca în fiecare an, Crăciunul și Paștele le petrecem alături de familia extinsă și de prieteni. Anul trecut, totul a fost resimțit diferit, sub amenințarea pandemiei. Acum, chiar dacă distanțarea socială ne împiedică din nou să ne reunim așa cum ne-am dori, vom păstra tradiția de masă de Paște alături de copii și familie. E important pentru noi ca ei să înțeleagă adevărata semnificație a sărbătorii și motivul pentru care oamenii se regăsesc în aceste momente”, a spus Valentina Pelinel pentru Ciao.ro.

Cât despre bunătățile pentru masa de Paște, blondina a recunoscut că are ajutoare în bucătărie. În plus, ea și-a învățat micuții cum să vopsească ouălele roșii.

”Pentru gătit avem ajutoare, mai ales din partea părinților, dar ne place și să ne implicăm. Milan și-a descoperit talentul de bucătar, mai ales la pregătit deserturi și îi place să gospodărească prin bucătărie. Iar fetele se țin scai după el, așa că îți dai seama ce distracție e la noi în timpul pregătirii meselor.

De Paște vreau să îi învăț să coloreze ouă și să le vorbesc despre tradiții și ce semnifică ele de fapt. Milan deja a făcut și anul trecut ouă colorate, iar acum abia așteaptă să le învețe și pe fetițe. Este un prilej important de conectare, dar și de învățare și asimilare a unor valori care ne definesc pe noi ca părinți și care, mi-aș dori, să îi inspire”, a mai spus Valentina Pelinel pentru sursa citată.

Cristi Borcea își mai dorește un copil

Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

“În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace”, a declarat Cristi Borcea, potrivit click.ro.

citește și...