Cum va petrece Teo Trandafir sărbătorile de iarnă. ”Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze”

10.12.2020, 16:24
Cum va petrece Teo Trandafir sărbătorile de iarnă. ”Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze”
Cum va petrece Teo Trandafir sărbătorile de iarnă. ”Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a dat amănunte despre cum va petrece sărbătorile de iarnă anul acesta.

De sărbătorile de iarnă, Teo Trandafir va petrece în compania fiicei sale, Maia. Prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D a mărtrisit că nu i-au plăcut niciodată petrecerile cu mare tam-tam.

”Voi petrece acasă, ca toată lumea. Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze. Înainte mergeam la un hotel unde mă feream de ”pofticioși”, ne bucuram de timpul petrecut împreună, ne uitam la televizor. Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului și mâncăruri. Are un substrat spiritual, este o perioadă de cumpătare”, a spus Teo Trandafir pentru click.ro.


Cum a fost anul 2020 pentru Teo Trandafir

Teo Trandafir a explicat, pentru aceeași sursă, și cum a fost acest an pentru ea.

”A fost cel mai greu an din viața tuturor. În ciuda faptului că noi am muncit, am fost pe micile ecrane, nu am fost ca altădată. Este dificil să faci televiziune fără public, pentru niște oameni apăsăți de griji, să nu știi ce își doresc sau să cauți subiecte care să fie pe placul lor, să le aducă bucurie într-o perioadă gri. Când crezi că te-ai adaptat, ai înțeles ce se dorește, lucrurile se schimbă. Oamenii sunt într-o stare ciudată, ceea ce este firesc. A fost un an în care am câștigat experiența de a face divertisment pe vremea ”holerei”, ceea ce nu este deloc amuzant”, a afirmat vedeta de televiziune.

Întrebată cum se vede peste 10 ani, Teo Trandafir a spus: ”Sper să fiu vie, pentru că la vremurile pe care le trăim este dificil să te proiectezi în timp. Chiar mă gândeam astăzi cât mai este până pe 24 decembrie, atâtea măști de schimbat, atâtea sticle de dezinfectant de golit, atâtea speranțe care se vor fi spulberat. Mă gândeam la prietenii mei care s-au îmbolnăvit și care aveau planuri, proiecte. Este o greșeală să te gândești că tu nu poți fi afectat, pentru că lovitura va fi dublă. Dacă te gândești că ești om, că nu ești invincibil, devii mai empatic și când vezi pe cineva lângă tine suferind îl înțelegi, empatizezi și îți dorești că, dacă ai fi în locul lui, să fii tratat cu respect, considerație”.

citește și...